BMW E30 320i by zjawa - Azev, Recaro - sprzedam:(
Za dużo czytania for z tym 2.0, wiadomo, że najlepiej więcej mocy, ale jak zobaczysz jakie bzdury ludzie piszą, że 4.2 w automacie nie jedzie to dochodzisz do wniosku, że niekoniecznie mają rację. Kiedyś się miało 65KM i zapindalał jak rakieta
Co do e30 to świetny, nieśmiertelny model. Dwa razy się minąłem z tym autem przy zakupie, raz czarna 2 drzwiowa 2.0 w stanie menniczym, a było to chyba 12 lat temu więc mogła być piękna, a drugi raz grafitowa 2 drzwiowa 2.5 ETA też ładna, w skórach, pojechałem 100km oglądać auto i umówiłem się na sobotę po odbiór bo nie miałam z kim jechać, a w sobotę rano dostałem sms-a, że auto właśnie zmieniło właściciela
Cóż może na stare lata...
Co do e30 to świetny, nieśmiertelny model. Dwa razy się minąłem z tym autem przy zakupie, raz czarna 2 drzwiowa 2.0 w stanie menniczym, a było to chyba 12 lat temu więc mogła być piękna, a drugi raz grafitowa 2 drzwiowa 2.5 ETA też ładna, w skórach, pojechałem 100km oglądać auto i umówiłem się na sobotę po odbiór bo nie miałam z kim jechać, a w sobotę rano dostałem sms-a, że auto właśnie zmieniło właściciela
Cóż może na stare lata...
Zawsze miło zawiesić oko na klasycznie i ze smakiem zrobionym E30 8-)
M20 i M30 mają najprzyjemniejsze brzmienia spośród wszystkich R6 <ok>
Jeśli nie masz ciśnień, to zostaw poczciwe M20 w spokoju, w erze boomu na ,,przeszczepy'' do e30-tek na nowsze silniki, będziesz miał pod maską klasyka
Pozdrawiam
M20 i M30 mają najprzyjemniejsze brzmienia spośród wszystkich R6 <ok>
Jeśli nie masz ciśnień, to zostaw poczciwe M20 w spokoju, w erze boomu na ,,przeszczepy'' do e30-tek na nowsze silniki, będziesz miał pod maską klasyka
Pozdrawiam
Niestety życie lekkie nie jest i prawdopodobnie w najbliższym czasie będę musiał auto sprzedać :cry:
Włożyłem w beemkę masę pracy (nie wspominając o kasie) więc żal jak nie wiem ale trudno..
Jeśli ktoś z klubowiczów chętny na tego klasyka to piszcie, mam nadzieję że pójdzie w dobre ręce
Tel 693607696
Włożyłem w beemkę masę pracy (nie wspominając o kasie) więc żal jak nie wiem ale trudno..
Jeśli ktoś z klubowiczów chętny na tego klasyka to piszcie, mam nadzieję że pójdzie w dobre ręce
Tel 693607696
9 lat temu mój ojciec miał własnie takową z takim samym motorem 2,0 129 PS i powiem wam, ze auto idealne do zawijania bokami:-) Pamietam na 16 calowych OZ i oponie 205/45 zawijało na suchym jak szalone , normalnie w miejscu zawracało bokiem :mrgreen: Dla mnie jedno z najpiekniejszych BMW w historii i do czasów dzisiejszych powala na kolana... szkoda, że życie nakazuje ci ją sprzedać bo to auto z dusza, idealnie wyważone i niezawodne...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak, sprzedana krótko po tym jak ogłosiłem. Pojechała do Szczecina, wydaje się że w dobre ręce!zjawa auto sprzedane?
Nie wiem dlaczego, ale mojej 80-ki mi nie szkoda, a kwadrata żałuję każdego dnia Dźwięk, prowadzenie i ogólny klimat nie do przebicia..
Plan jest taki, że jak tylko nadarzy się okazja i będę miał czas zająć się hobby to znów kupię kwadrata <ok>
Temat można zamknąć