Audi 80 Sport Edition
Audi 80 Sport Edition
Witam
Przedstawiam wam audi mojego ojca jest to wersja Sport Edition.
Jest obniżona, stoi teraz na zawiasie -40/-40. Silnik 2.0 AAD 115KM.
Wyposażenie:
- lusterka elektryczne
- klimatyzacja manualna (nie działa bo jest wykręcona sprężarka klimatyzacji <buu> )
- dodatkowe zegary VDO
- BC
-wspomaganie kierownicy
-centralny zamek
-przednie fotele pół kubełki
-trójramienna sportowa kierownica
Czyli totalny golas.
Oto zdjęcia:
Maj 2009
Auto na nich jest nie umyte i zdjęcia są robione telefonem bo na dzień dzisiejszy innego aparatu nie posiadam. W niedziele wrzucę fotki jak auto jest umyte.
Czerwiec 2009
Przedstawiam wam audi mojego ojca jest to wersja Sport Edition.
Jest obniżona, stoi teraz na zawiasie -40/-40. Silnik 2.0 AAD 115KM.
Wyposażenie:
- lusterka elektryczne
- klimatyzacja manualna (nie działa bo jest wykręcona sprężarka klimatyzacji <buu> )
- dodatkowe zegary VDO
- BC
-wspomaganie kierownicy
-centralny zamek
-przednie fotele pół kubełki
-trójramienna sportowa kierownica
Czyli totalny golas.
Oto zdjęcia:
Maj 2009
Auto na nich jest nie umyte i zdjęcia są robione telefonem bo na dzień dzisiejszy innego aparatu nie posiadam. W niedziele wrzucę fotki jak auto jest umyte.
Czerwiec 2009
Ostatnio zmieniony 09 cze 2009, 00:02 przez Pawcio93, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nom autko jak najbałdziej przyzwoite.. duzo ludzi chcialo by tą kiere miec u siebie.. ja taką mam więc sie ciesze:)) no i fajnie ze masz ją oznaczoną "Sport Edition'em" dokładki Kamei no i ten zawias:) to jeszcze oryginał Bilstein??
(OT: ja jak swoja przyjechalem do PL to miala jeszcze zamontowane oryginalne zawieszenie i mam zamiar do niego wrocic bo jak sciagalem to bylo w sumie w dobrym stanie jeszcze)
szerokości zycze i pozdrawiam..
(OT: ja jak swoja przyjechalem do PL to miala jeszcze zamontowane oryginalne zawieszenie i mam zamiar do niego wrocic bo jak sciagalem to bylo w sumie w dobrym stanie jeszcze)
szerokości zycze i pozdrawiam..
- michael80b3
- Forum Audi 80
w niedziele nie rób takich rzeczy to pech, wiem cos o tym robilem w niedziele samochod i mialem 2 razy pecha, ladne autko kolor wysmienity, nie taki znowo golas elektryczne szyby zrobisz i klime i bedzie full wypasPawcio93 pisze:Jako że wczoraj była niedziela audi zostało sprzątnięte, wymyte i wypolerowane. Zdjęcia w pierwszym poście.