to jest najważniejsze. Wiesz co do klimy to powoli sezon na nią mija tak że nie musisz się śpieszyć.dydo85 pisze:ale pociesza mnie to ze pomału nowe graty do środka przybywają
audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
... Mało się już teraz tu udzielam ale pozwolę sobie na kilka słów
Dydo auto pięknie utrzymane i zadbane :mrgreen:
Koła dodają mu smaku <ok>
Działaj dalej bo obrałeś właściwy kierunek
... PS: A teraz kieruje słowa do FranoF1, wybaczcie że tutaj ale wszystko inne po blokowane jego temat itp :roll:
Wiele spekulacji itp na temat czerwonego 1.8T, Frano wielu ludzi Ci kibicowało wspierało i pomagało i nadal Ci kibicują a Ty nic nie piszesz, napisz jak i co z tym projektem bo od dawna sam się zastanawiam :mrgreen:
... Każdy ma plany jednak jak w życiu bywa ich realizacja często się zmienia, mam nadzieje że przy otwarciu tematu miałeś świadomość tego i jeżeli teraz się zakończył to napisz z dwa słowa i to wystarczy.
PS: Nie ważne co i jak Respekt dla Ciebie za wszystko
... dydo wybacz tą rozpiskę nie na temat, twój zetorek kozak i działaj dalej
Dydo auto pięknie utrzymane i zadbane :mrgreen:
Koła dodają mu smaku <ok>
Działaj dalej bo obrałeś właściwy kierunek
... PS: A teraz kieruje słowa do FranoF1, wybaczcie że tutaj ale wszystko inne po blokowane jego temat itp :roll:
Wiele spekulacji itp na temat czerwonego 1.8T, Frano wielu ludzi Ci kibicowało wspierało i pomagało i nadal Ci kibicują a Ty nic nie piszesz, napisz jak i co z tym projektem bo od dawna sam się zastanawiam :mrgreen:
... Każdy ma plany jednak jak w życiu bywa ich realizacja często się zmienia, mam nadzieje że przy otwarciu tematu miałeś świadomość tego i jeżeli teraz się zakończył to napisz z dwa słowa i to wystarczy.
PS: Nie ważne co i jak Respekt dla Ciebie za wszystko
... dydo wybacz tą rozpiskę nie na temat, twój zetorek kozak i działaj dalej
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Doceniam to i bardzo dziękujegrinch pisze: Frano wielu ludzi Ci kibicowało wspierało i pomagało i nadal Ci kibicują
Ale już piszę, bo jak widać nie dacie spokoju Projekt jest nadal realizowany, wkrótce jakiś update w moim temacie, nie spamujmy Dydo`wi, bo sie jeszcze chłopaczyna obrazi jak kolega Kolczat
Pozdr & sorrka za off topic :-o