[CABRIO 2,3] - FELGI 18" - NOWE FOTKI str.1 !!
Kolczat, Święte słowa <ok> BTW zamontowałeś Neony??? xD
A Kamil i dobrze robisz ze nie słuchasz tych marud z forum ja też sie ich nasłuchałem że grill fuu ze kiera fuu że coś tam jeszcze i tak w kółko :-> niektórzy po prostu nie dojrzeli do tego typu modyfikacji :mrgreen: Choć i tak dla mnie najśmieszniejsze jest mam mega glebe 40/40 16" i ledwo jeżdżę po naszych polskich drogach... Więcej osób takich jak ty harry, kolczat itd by bylo po co wchodzic na to forum i coś popodziwiać hehe można chociaż skądś czerpać pomysły a tak to lipa i miód wszędzie seria...
A Kamil i dobrze robisz ze nie słuchasz tych marud z forum ja też sie ich nasłuchałem że grill fuu ze kiera fuu że coś tam jeszcze i tak w kółko :-> niektórzy po prostu nie dojrzeli do tego typu modyfikacji :mrgreen: Choć i tak dla mnie najśmieszniejsze jest mam mega glebe 40/40 16" i ledwo jeżdżę po naszych polskich drogach... Więcej osób takich jak ty harry, kolczat itd by bylo po co wchodzic na to forum i coś popodziwiać hehe można chociaż skądś czerpać pomysły a tak to lipa i miód wszędzie seria...
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Akurat to mam w dupie. Nie jarają mnie uliczne wyścigi, mega wypasione litrażowo silniki. Nigdy nie miałem "pociągu" do jazdy na krawędzi. Zdecydowanie stawiam na wygląd auta. Więc - jeden woli córkę, drugi matkęKRAS6986 pisze:Ile koni Ci przybyło?
Kolczat,Zayebatsu - dzięki. To nie neon. To home made panel Led, według starej, sprawdzonej receptury
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Jak pisałem powyżej. Najpierw było czerwono ale nie podobało mi się, był zbyt mały kontrast. Teraz jest po mojemu - lepiej :mrgreen: Poza tym to tylko bajer, który tak naprawdę okazyjnie będzie odpalany.deejay.ftb pisze:kolor wnetrza wali po oczach ale to w kabriolecie akurat spoko, felgi cacy, zawias zrobilbym na lepszych gratach. do podswietlenia nie mam nic jako takiego natomiast jego kolor jest po mojemu totalnie od czapy.
KRAS6986 pisze:@Kolczat mi sie Twoje audi podoba nawet z tymi neonami :P
To albo ironia lub jedynie stwierdzenie faktu, że masz zajebiste autko co nie ulega wątpliwości. :shock: Myślę, że chodzi o to ostatnie :roll:
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK