Doc Lato 2007 - Gadżety on Board
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Doc Lato 2007 - Gadżety on Board
Audi 80 B4 Avant ABK 2.0 by Doc
Video
Mógłbym napisać co zostało wymienione, ale znacznie krócej będzie wspomnieć o tym co wymienione nie zostało
Pozdrawiam.
Video
Mógłbym napisać co zostało wymienione, ale znacznie krócej będzie wspomnieć o tym co wymienione nie zostało
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2013, 01:44 przez Doc, łącznie zmieniany 27 razy.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Helo no ładnie ładnie Logo przezroczyste jak znalazł do twojego avanta :mrgreen: Gadzety wyglądaja dobrze, auto z nimi jeszcze lepiej :mrgreen: , mhm ja wciąż czekam na gadzety, ale jeszcze brakuje troche ludków do realizacji 2giej tury Aha i rzuciła mi się w oczy inna(jakaś ciemniejsza, dymiona lampa po lewej stronie auta ) Nie myślałeś nad pomalowaniem lusterak i klamek w kolor auta? Ogólnie autko fest, felgi bardzo mi sie podobają. Pozdrowienia dla szefa
-
OnlineDoc
- Administrator
- Kontakt:
Lampy mam do wymiany obie, ponieważ przy zmianie jednej bedzie roznica. Jak sie przyjrzysz jedna ( prawa ) jest peknieta i pewnie deszcz swoje zrobił. mam na uwadzę wymianę. Co do lakierowania lusterek i klamek dałeś mi do mysleniahołard pisze:Aha i rzuciła mi się w oczy inna(jakaś ciemniejsza, dymiona lampa po lewej stronie auta
-
OnlineDoc
- Administrator
- Kontakt:
Nie. To nie dla mnie. Lubię trzymać się fabrycznych opcji zwłaszcza na naszych polskich - unijnych drogach Balon musi pracować na tych wyrwach Jak już dogonimy Europę w asfaltach obiecuję założyć nawet 21 :mrgreen:cobra pisze:Doc, załóż 17` aż się prosi
Ostatnio zmieniony 08 lip 2007, 20:12 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: