[B3] moje cudo
Heh to mamy takie samo wyposażenie w comfort editionodison pisze: Jet to wersja Comfort Edition..
Niezbyt spotykany model szkoda ze nie ma ori klimy i el.szybek.
Dlaczego mu odradzasz? Ja mam ten silnik na gazie, ma już 275tys km i na gazie chodzi lepiej jak na benzynieGerB3 pisze:Witaj w klubie - monowtrysk oznaczenie PM mam taki sam <ok>
Jak nie będziesz do niego zakładał gazu, to spokojnie bez poważniejszych awarii do 300,000tyś dociągniesz
A możesz jakoś logicznie uzasadnić swoją wypowiedź?GerB3 pisze: Jak nie będziesz do niego zakładał gazu, to spokojnie bez poważniejszych awarii do 300,000tyś dociągniesz
Bo ja miałem taki sam silnik, założyłem instalację gazową i nie miałem żadnych problemów... a zaoszczędziłem tyle na paliwie, że prawie dwie kolejne Audi bym kupił za to
Bo gaz to jest dobry do kuchenek. Owszem przez pewien czas jeździsz bez problemów, później zaczyna sie wiele rzeczy sypać. Jedynie to wtrysk gazu, ale to przekracza wartosć auta.
Zresztą to jest indywidualna sprawa każdego czy jeździ na gazie czy benzynie. Jednak jak chcesz sie cieszyc pełną mocą auta to proponuje go nie zakładac. Zresztą dziwnym trafem połowa tematów w dziale silniki dotyczy usterek z autami na gaz - skaczące obroty,duze spalanie,szarpanie,straty mocy, gaśniecie, awarie itd.
Zresztą to jest indywidualna sprawa każdego czy jeździ na gazie czy benzynie. Jednak jak chcesz sie cieszyc pełną mocą auta to proponuje go nie zakładac. Zresztą dziwnym trafem połowa tematów w dziale silniki dotyczy usterek z autami na gaz - skaczące obroty,duze spalanie,szarpanie,straty mocy, gaśniecie, awarie itd.