[80 B4 ,Cabrio ]8,5Jx17"BROCK B1 35/35mm DO SPRZEDANIA
- Daniello85
- Audi 80 Klub
brewki subject
tak sie zastanawiam i ponad 80 % ludzi narzeka na brewki ale czy one sa naprawde tak szkaradne czy nie podobaja sie wam bo nie podobaja sie kilku osobom a siara miec swoje zdanie?? ja osobiscie mam stosunek obojetny. poprostu tak sie zastanawiam. pewnie nie jeden chcialby zalozyc ale niechce wstydu sie najesc ze strony wielkich mentorów.. pozdrawiam masz bardzo sliczne audi i jesli podobaja ci sie te brewki to jezdzij na nich i niesluchaj innych.. pozdrawiam
- krzysiek11
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dzieki za wszystkie za i przeciw,no i pozdr dla Bogatyni...jesli chodzi o jakies modyfikacje to dopiero na jesien,teraz wiatr we wlosach...brewki narazie jak sa to niech beda, jesc nie wolaja, ale z checia bym kupil lampy zespolne z soczewkami,bo xenon chodzi za mna od poczatku...jeszcze raz pozdr i dzieki za posty
bardzo ladne cabrio, osobiscie wole cabrio w serii, tylko gleba i fela, a fele masz kozacka 8-)
samplanuje zakupicidentyczne inawet takie znalazlem, i zastanawialem sie czy wejda, 8.5x17 Et13, ale widze ze wejda i chyba sie na nie skusze:), glebe jaka masz u siebie?? bo ja zamierzam 60/40 chyba jie bedzie nic tarlo
samplanuje zakupicidentyczne inawet takie znalazlem, i zastanawialem sie czy wejda, 8.5x17 Et13, ale widze ze wejda i chyba sie na nie skusze:), glebe jaka masz u siebie?? bo ja zamierzam 60/40 chyba jie bedzie nic tarlo
Witam
ladna AUDIOLA :shock: kozackie fele, idealny gril tez taki planuje zakupic bo bardzo mi sie podoba, jak dla mnie brewki nie sa zle, moga byc :mrgreen:
POZDRO
[ Dodano: 2007-07-08, 17:46 ]
zapomnialem jeszcze napisac.... :mrgreen:
zaciski pomaluj na srebrno, ja tak pomalowalem i ladnie wygladaja, ale to tylko moje zdanie :mrgreen:
POZDRO
ladna AUDIOLA :shock: kozackie fele, idealny gril tez taki planuje zakupic bo bardzo mi sie podoba, jak dla mnie brewki nie sa zle, moga byc :mrgreen:
POZDRO
[ Dodano: 2007-07-08, 17:46 ]
zapomnialem jeszcze napisac.... :mrgreen:
zaciski pomaluj na srebrno, ja tak pomalowalem i ladnie wygladaja, ale to tylko moje zdanie :mrgreen:
POZDRO
ja sie załapałem na sesję z nowym grillem i brewki mi sie jak najbardziej podobają. jak bym takie cos miał to bym w zyciu nie ściągnął. własnie tak myślałem ze to Świnoujscie a szczególnie ten "bielik" w tle w porcie. samochodzik sysunia, normalnie marzenie i do tego ta piekna dziewczyna................
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: