Przegrzał go jak objeżdżał jakąś hundeeee <ok>Słonik pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skads znam ten tok myslenia.kacper85 pisze:jakby mój tak się odwdzięczał to zmienił bym dziada na inny.
Miodek cos popsul znowu, mow tu szybko bo ciekaw jestem.
Audi B4 8C ABT by MioDek
sagem pisze:Przegrzał go jak objeżdżał jakąś hundeeee <ok>Słonik pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skads znam ten tok myslenia.kacper85 pisze:jakby mój tak się odwdzięczał to zmienił bym dziada na inny.
Miodek cos popsul znowu, mow tu szybko bo ciekaw jestem.
Swoim kaszlakiem to możesz robić szał pod remizą.
Chyba przestraszyła się bladź Full Syntetyka... bo pić ostro zaczęła... a olej drogi ~40 zł
To trzeba było rozbebeszyć i tuleje dać do honowania. Miała być wymiana wszystkich 4 szt ~600 zł... ale ładnie chłop się postarał i obyło się na samym honowaniu. :mrgreen:
W swoim ABT jakiś czas temu przerabiałem to samo, nowe pierścienie, cylindry nie ruszane. Silnik po remoncie spalił z litr oleju, dotarł się i teraz od wymiany do wymiany nie bierze grama oleju. Nie podważam niczyich kompetencji, ale według mnie da się <ok>Słonik pisze:E no panie jak ty zes nowe pierscionki na dotarte gładkie cylindry bez honowania poskladal to jak to sie mialo dotrzec, jasne ze pila sucz olej. Trza sie bylo wuja Adama spytac to by ci odrazu powiedzial ze tak to sie ne da <nono> .
Wujku Adamie... gorsze silniki były składane i nie piły oliwy <ok> Pytać nie pytałem, ale mogłeś uprzedzić
Ziomek a Ty dalej na wczasach siedzisz ? Bo może by zrobił spota, bo 2 razy w tygodniu bywam w NL <czapa>
Nawet nie ma kiedy zajechać w DE czy NL na jakiś komis, może by zmienił auto i byłby spokój :mrgreen:
Ziomek a Ty dalej na wczasach siedzisz ? Bo może by zrobił spota, bo 2 razy w tygodniu bywam w NL <czapa>
Nawet nie ma kiedy zajechać w DE czy NL na jakiś komis, może by zmienił auto i byłby spokój :mrgreen:
Boczki już założone, elektryka w 99% skompletowana <cieszy>, Audio w tylne boczki zawitało - syczki w jasnym kolorze :mrgreen:
Coś tam sobie gra, ale ważne, że otworów nie ma <:P>
Lusterka już w kolorze czekają na odbiór
Dokupiłem jeszcze nowe gumiaki na podłogę :mrgreen: oraz podświetlaną gałeczkę <quattro> z ori mieszkiem w super stanie. <yes>
Wiem, że za tą $ to by siedział inny motor, ale za bardzo się przywiązałem co by się rozstawać :mrgreen:
Coś tam sobie gra, ale ważne, że otworów nie ma <:P>
Lusterka już w kolorze czekają na odbiór
Dokupiłem jeszcze nowe gumiaki na podłogę :mrgreen: oraz podświetlaną gałeczkę <quattro> z ori mieszkiem w super stanie. <yes>
Wiem, że za tą $ to by siedział inny motor, ale za bardzo się przywiązałem co by się rozstawać :mrgreen:
teraz tylko elektryka, przód eSka, tył Compi, Japanesy, jakaś szersza i troszkę większa felga, troszkę w dół i będzie malina
tak naprawdę to w ostatnim czasie odwaliłeś kawał pożądnej roboty i tak 3maj :mrgreen:
... szkoda, że z tym motorem wyszło tak, a nie inaczej, ale w przyszłości moze coś się zmieni
tak naprawdę to w ostatnim czasie odwaliłeś kawał pożądnej roboty i tak 3maj :mrgreen:
... szkoda, że z tym motorem wyszło tak, a nie inaczej, ale w przyszłości moze coś się zmieni
Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, 20:30 przez MarcinC, łącznie zmieniany 2 razy.