Audi Coupe 8B 2.8 AAH
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Auto na kanale stoi bo silnik przechodzi reanimację a do mnie schodzą graty :mrgreen:
Z racji mojego kolegi-niemca załatwił mi oryginalne nówka sztuka z ASO Audi Symphony II
i będzie dużo pierdzielenia się z tym
Z racji mojego kolegi-niemca załatwił mi oryginalne nówka sztuka z ASO Audi Symphony II
i będzie dużo pierdzielenia się z tym
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 19:40 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
MarcinC pisze:dlaczego ? :roll:MIODEK pisze:shellah pisze:Składa i jak dobrze pójdzie jutro odpalamy :mrgreen:
a nie zapomnij o tych chusteczkach :mrgreen:
przez wydech wyleci :lol: :lol: :lol:
czekamy na fylmyk z pierwszego odpalania <urodziny>
Ja z ani pierwszego, ani z drugiego nie robiłem filmika
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
wymienione wszystkie zawory bo ze starych się jeden tylko nadawał :mrgreen:chybo101 pisze:Co w końcu wymieniałeś zawory, prowadnice, popychacze ?
uszczelniacze,popychacze,simmeringi wałków(już 2 raz przez pół roku :evil: )uszczelki głowicy,planowanie,uszczelki kolektorów dolotowego i wydechowego,pasek rozrządu,wielorowkowy,oliwa :mrgreen:
Do tego wkońcu doszedliśmy gdzie mi olej spier.. :shock: ktoś wcześniej urwał szpilkę kolektora wydechowego,rozwiercił na 10 i wkręcił przy czym nie zauważył że przebił ściankę kilka mm głowicy-przy wałku i waliło mi na kolektor
uszczelnione i załatane do tego pokrywka pod kolektorem dostała nową uszczelkę-samoróbka ale będzie ok.
Dziś wyjeżdżam do Władysławowa więc auto będzie na mój powrót skończone
to raczej nie po Majówce ale niech już tak będzie :lol:MIODEK pisze:Kurcze to już 3 albo 4 osoba co po Ułężu dłubie przy motorze
a i symphony II czeka na montaż :->