Ostygnąłem trochę to coś mogę napisać z sensem...albo bez sensu, nieważne
...
Auto odpaliło i wygląda na to że odpala za każdym razem, udało się podłączyć kabelki po kilku wieczorach spędzonych nad tym, wszystko dzięki WIELKIEJ pomocy kolegów
Aldi oraz
Chmiel25, którzy musieli wyczytywać moje marudzenia oraz bzdurne wypociny i głupie pytania, macie cierpliwość chłopaki bo ja to bym już dawno takiego popędził z torbami <rotfl2> , w kabelkologii to macie u mnie Oscara, ja się chyba tego nigdy nie nauczę
. Dzięki
<pijaczek> :!:
Z Immo poradził sobie Jacek u mnie w pracy bez większego problemu <ok> .
Ej spokojnie dziewczyny na razie to se tylko odpaliło na chwile żeby sprawdzić czy kabelki dobrze lezą i we właściwych miejscach, jeszcze zostało kilka, jakieś tam pirduly typu obrotomierz czy wskaźnik temperatury, jeszcze dużo pracy zostało. na razie nie ma czego gratulować, o tym możecie pomyśleć jak auto zacznie jeździć i pokona kilka kkm bezproblemowo.
Nie interesuje mnie czy to auto będzie szybsze czy wolniejsze na prostej od kogoś bo po prostu nigdy nie przepadałem za ganianiem się po prostej i nie będę się z nikim ganiał żeby coś udowodnić.
Tomek dawaj pompę :!: i przewody wodne
.
Kryska które szlauchy wziąłeś, te z allegro SicoRubena po pięć dyszek? Opaski fajne są mała rzecz a cieszy nawet jak na biurku leży <rotfl2>
Krycha pisze:Adaś Adaś i zaczynasz mi się podobać.
No wiesz co, tak publicznie :oops: , na PW albo GG mogłeś napisać :mrgreen: .
Dzisiaj jakieś tam brzęczące rurki na wydechu pospawaliśmy z Radziem, jutro może się dokończy wydech i zacznie orurowanie do FMIC, walka trwa...
Tak nawiasem mówiąc to od dawna mnie irytuje ze w sedanie quattro wydech idzie w taki sposób ze jest na pierwszym strzale jak mamy o coś zawadzić spodem, nie popisali się chłopaki w Ingolstadt w tym temacie. :-|
Grunt to nie tracić wiary :!: