Chciałem Wam przedstawić moją Audice. Jest to rocznik 1992r., samochód posiada silnik 1.9TDI z przebiegiem na liczniku 276tyś, a jaki jest prawdziwy przebieg tego nie wiem..
W planach do zrobienia: doprowadzić samochód do stanu idealnego alusie lotkę ringi na zegary
Zrobiłem / wymieniłem / remonty:
1 MAJA montaż radia Kenwood(KDC-W4044UAY)
10 MAJA (275,4 tyś przebieg) wymiana rozrządu (pasek, napinacz, rolka...), wymiana termostatu, wymiana przegubu z strony kierowcy, wymiana wentylatora
20 MAJA wymiana filtra paliwa, wymiana filtra powietrza
25 MAJA (276,3 tyś przebieg) wymiana klocków hamulcowych przód, wymiana szczęk hamulcowych tył, wymiana łożysk tył, wymiana wahacza z strony pasażera
4 CZERWCA (276,9 tyś przebieg) wymiana oleju i filtra oleju
14 CZERWCA pozbycie się przecieku
18 CZERWCA nowy akumulator firmy Bosch
4 CZERWIEC parę zdjęć 17-18 Czerwiec
17 czerwca rozładował mi się akumulator który był z 2005 roku, był stary więc wymieniłem na nowy dzisiaj(18 czerwca) przed pracą. Przychodzę po pracy i znowu jest problem z akumulatorem problem próbuje rozwiązać w tym wątku TUTAJ
Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 15:58 przez nowyyy31, łącznie zmieniany 27 razy.
Prawie siostry bliźniaczki z moją audianką :mrgreen: Przydało by się dodać pare <aparat> wnętrza Powodzenia w realizacji planów
Życze bezproblemowej ekspluatacji
grzesB4 pisze:fajny kolorek i super silnik.ale przód w tym audi cos mi nie pasuje,te lampy chyba nie sa ori?tak pozatym fajne autko.
samochód miał przód wgnieciony dlatego była wymiana wentylatora(był połamany), ale nie za mojej kadencji. pewnie poprzedni właściciel nie wymienił lamp na oryginały.
tomekk666 pisze:Prawie siostry bliźniaczki z moją audianką :mrgreen: Przydało by się dodać pare <aparat> wnętrza Powodzenia w realizacji planów
Życze bezproblemowej ekspluatacji
nie długo dodam zdjęcia wewnątrz tylko muszę trochę ogarnąć...