[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Kolczat, znajomy mi to spawal TIGiem, ja spawac nie umiem :mrgreen:
Migiem tez sie da ladnie pospawac kwasowke, kwestia tylko zeby był argon i umiejetnosci, roznica taka ze spawy sa wieksze i mniej estetyczne.
Migiem tez sie da ladnie pospawac kwasowke, kwestia tylko zeby był argon i umiejetnosci, roznica taka ze spawy sa wieksze i mniej estetyczne.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 23:37 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ale ładne spawy, u mnie to jakieś gluty
Skądś znam taką redukcje, śmierdzą jak wąż od szamba :mrgreen:
Skądś znam taką redukcje, śmierdzą jak wąż od szamba :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 23:38 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Krystyna jak ja bym to pospawał to to by nawet szczelne nie było wiec wiesz, wolałem nawet nie próbować, już sobie raz dwie nakrętki na kawałek blachy chciałem naspawać to nie będę opowiadał co było
Faktycznie, ciekawe skąd wiesz, na produkcji pracujesz czy kumpel takie miał na handel :?: :mrgreen:Krycha pisze:śmierdzą jak wąż od szamba
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 19:08 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Też nie umiem, pamiętam jak w żółtym chciałem se tłumik z Vki zaaplikować do mojego NG i trochę mi nie wyszło . Zawsze biorę Karola za łeb i spawa, ale z niego też taki fachman, że jak nie wypije to nie wie gdzie spawać :mrgreen:
Tak poważnie mówiąc to naprawdę ładny spaw i chciałbym mieć takie estetyczne rurki u siebie.
Co do redukcji to taki jeden mi powiedział, że śmierdzą i se sprawdziłem noj miał racje :mrgreen:
Tak poważnie mówiąc to naprawdę ładny spaw i chciałbym mieć takie estetyczne rurki u siebie.
Co do redukcji to taki jeden mi powiedział, że śmierdzą i se sprawdziłem noj miał racje :mrgreen:
Krycha, masz racje, ładnie wyszło, chłopaki maja talent nie ma co, zresztą się nie dziwie bo na co dzień rzeźbią poręcze ze stali nierdzewnej na dość szeroka skale, należy im się wielkie
No dobra powiem, jak sobie ta nakrętkę na spawałem to potem trzeba było rozwiercić (szczegółów jak to się stało opisywać nie będę :mrgreen: ).
Ja zawsze chciałem [oprócz Audi ] umieć spawać tak ładnie jak oni z tą różnicą że trochę inne rzeczy
No dobra powiem, jak sobie ta nakrętkę na spawałem to potem trzeba było rozwiercić (szczegółów jak to się stało opisywać nie będę :mrgreen: ).
Ja zawsze chciałem [oprócz Audi ] umieć spawać tak ładnie jak oni z tą różnicą że trochę inne rzeczy
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 19:12 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
e na majovwce pił i nie spawał ;pKrycha pisze:że jak nie wypije to nie wie gdzie spawać
no swoja drogą ładne spawy ładne, szczegolnie ze dziennie musze na nie patrzec w pracy ;p
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 19:18 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
gornik, narazie fotek z update nie ma zadnych, aktualnie baruje sie z rozrzadem, nie moge zdjac kola pasowego na wale :evil:
szuan, no co ty, po co. Za tylna ewa lampa masz miejsce gdzie przykrecone sa masy z wiazki klapy bagaznika, lamp etc. Odkreciem ten przewod masowy pod maska co jest i przykrecilem tam z tylu, pasuje P&P <ok> .
szuan, no co ty, po co. Za tylna ewa lampa masz miejsce gdzie przykrecone sa masy z wiazki klapy bagaznika, lamp etc. Odkreciem ten przewod masowy pod maska co jest i przykrecilem tam z tylu, pasuje P&P <ok> .
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
elefantowski w przyszłym sezonie chyba braknie beczki piwa żeby się odwdzięczyć :mrgreen:
tak poza, to w poniedziałek zaczyna mi się okres próbny w pracy i jak dobrze się poukłada, z końcem roku pochwale się czymś w nowym temacie z fotkami nawet
pozdro meeeen <urodziny>
ps. działaj dalej, to będe miał pogląd jakiś przynajmniej :mrgreen:
tak poza, to w poniedziałek zaczyna mi się okres próbny w pracy i jak dobrze się poukłada, z końcem roku pochwale się czymś w nowym temacie z fotkami nawet
pozdro meeeen <urodziny>
ps. działaj dalej, to będe miał pogląd jakiś przynajmniej :mrgreen: