[ vw passat b3] nowy nabytek
[ vw passat b3] nowy nabytek
witajcie. po krótkiej przerwie rozstania się z audi 80 b3, przyszła kolej na następne auto. Kasiore miałem ograniczona wiec wyboru za dużego nie miałem. Wybór padł na passata b3 variant.
O aucie: sprowadzone do polski w 2007r, silnik 1.9TD. rok produkcji 1993. kola BORBET 17' oponki 205x40 i 245x35. na wyposarzeniu welurek, wspomaganie 2poduszki ABS i climatronic.
a prezentuje sie ono tak:
tu już po małej ingerencji:
[/URL[URL=http://img299.imageshack.us/i/p5040032.jpg/]
a tu po woskowaniu i zmianie lamp kierunków i emblematów na czarno:
w planach sa jeszcze:
hak na złom
hlapacze tylnie wraz z hakiem
tył nizej
szyby bez foli (lub wszystkie lekko ciemne)
kilka naklejek
kosmetyka
przyjmuje kazdy koment...
O aucie: sprowadzone do polski w 2007r, silnik 1.9TD. rok produkcji 1993. kola BORBET 17' oponki 205x40 i 245x35. na wyposarzeniu welurek, wspomaganie 2poduszki ABS i climatronic.
a prezentuje sie ono tak:
tu już po małej ingerencji:
[/URL[URL=http://img299.imageshack.us/i/p5040032.jpg/]
a tu po woskowaniu i zmianie lamp kierunków i emblematów na czarno:
w planach sa jeszcze:
hak na złom
hlapacze tylnie wraz z hakiem
tył nizej
szyby bez foli (lub wszystkie lekko ciemne)
kilka naklejek
kosmetyka
przyjmuje kazdy koment...
Ostatnio zmieniony 09 sie 2010, 23:11 przez lowslow89, łącznie zmieniany 4 razy.
Autko miałem okazje podotykać i nawet siedziałem na fotelu pasażera :mrgreen:
Bardzo ładny i zadbany passat do tego w fajnym kolorze i variancik Silniczek może i nie jest za mocny, ale daje sobie bez problemu rade na takich kółkach Wiadomo, że furka u Ciebie przejdzie kilka zmian wizualnych żeby była jeszcze ładniejsza <ok>
Pozostaje życzyć bezawaryjnej ekspluatacji
Bardzo ładny i zadbany passat do tego w fajnym kolorze i variancik Silniczek może i nie jest za mocny, ale daje sobie bez problemu rade na takich kółkach Wiadomo, że furka u Ciebie przejdzie kilka zmian wizualnych żeby była jeszcze ładniejsza <ok>
Pozostaje życzyć bezawaryjnej ekspluatacji
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Jeszcze glebę widzie ma. Na takim profilu i glebie trzeba uważać co by felgi nie skrzywić na dziurach ale za to na autostadzie i równej jazda bajka w zakrety bez stresu wchdzisz. A ten Pasek zawsze mi sie podobał później były coraz gorsze.Labiel pisze:Prezentuje się nieźle. Jak to jeździ na takich oponkach?