[Coupe by Grzechas]->delikatne zmiany na 2012-brock b6
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
ostatnio nic nie pisałem ale niestety jakoś zapracowany jestem ale dodam mały plan ostatnich "modów" :mrgreen:
1. zderzak(nareszcie)w kolor
2. maska bez ubytków
3. jeszcze szerzej :mrgreen: -> dystanse do tyłu po 20mm na felge z ET 30, 9' szeroka i felga z ET 15 do przodu 9' szeroka
4. najważniejsze - jeszcze niżej -> gleba -70/-60 :mrgreen:
5. polerka lakieru
6. zrobione jest też obramowanie grila na czarno ( na razie niestety brak zdjęć )
7. rozpórka która jest już od dawna ale nie miałem czasu dodać zdjęcia
8. zdjęcie i szlif głowicy, wymiana uszczelki, uszczelek, pierścieni( ogólnie zrzezanie "góry" i "dółu" silnika) tzn doprowadzenie silnika do serii( i stwierdzam poprawa jest znaczna )
- dodam jeszcze pare fotek, ostatnio udało mi się cyknąć z kolegą ryka85 z mx-5.pl
- i trasa na summer cars party do katowic :mrgreen: dodam że zdjęcie robione przy 180km/h przez kolege ŁAJDAK
i dydo na pierwszym planie
a tu moje inwencja heh
1. zderzak(nareszcie)w kolor
2. maska bez ubytków
3. jeszcze szerzej :mrgreen: -> dystanse do tyłu po 20mm na felge z ET 30, 9' szeroka i felga z ET 15 do przodu 9' szeroka
4. najważniejsze - jeszcze niżej -> gleba -70/-60 :mrgreen:
5. polerka lakieru
6. zrobione jest też obramowanie grila na czarno ( na razie niestety brak zdjęć )
7. rozpórka która jest już od dawna ale nie miałem czasu dodać zdjęcia
8. zdjęcie i szlif głowicy, wymiana uszczelki, uszczelek, pierścieni( ogólnie zrzezanie "góry" i "dółu" silnika) tzn doprowadzenie silnika do serii( i stwierdzam poprawa jest znaczna )
- dodam jeszcze pare fotek, ostatnio udało mi się cyknąć z kolegą ryka85 z mx-5.pl
- i trasa na summer cars party do katowic :mrgreen: dodam że zdjęcie robione przy 180km/h przez kolege ŁAJDAK
i dydo na pierwszym planie
a tu moje inwencja heh
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Kolczat pisze:raczej nie do ogarniecia ;pdydo85 pisze: zeby mi swiatła też świeciły szeroko jak Tobie
Grzechu plak do opon przed fotami ! ;p ladna Mazdziocha... piekna gleba no i predkosc upieksza Twojego niskopodlogowca :mrgreen:
zdjęcia robione na spontanie i niestety auta nie umyte, ale jak już opanuje aparat w 100% i będzie okazja na pewno plakiem oponki strzele na summer cars auto miałem idealnie zrobione plak wosk itp ale nie zrobiłem żadnej fotki swojej coupe, ale za to mam takie coś :mrgreen: (zdjęcia robione tel jak stałem w korku do wyjazdu)
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Bastek taka gleba -40 to nie gleba tylko niwelacja luki między oponą a błotnikiem wiem bo założyłem do siebie i na 17" z przodu jest zdecydowanie za wysoko nawet na takie drogi jak są u mnie....Bastek pisze:grzechas_audi, to teraz jest szał pał Super wygląda. Gleba robi robotę... a ja nie mogę się zmóc nawet na -40/-40
Grzechas, gleba robi robote <ok>
- grzechas_audi
- Forum Audi 80