patrolową :mrgreen: ale miejscami szybciejG_DRAGON pisze:No grzechas_audi, widziałem ją dzisiaj na live i powiem ci wymiatasz :mrgreen:
Tak się zastanawiam ile (czytaj: z jaką szybkością) ty jeździsz po tym Rybniku :mrgreen:
[Coupe by Grzechas]->delikatne zmiany na 2012-brock b6
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
I o to chodzi, teraz to się możesz lansować <yes> ja jakbym nie wykorzystywał auta w pracy to też bym tak jeździł :mrgreen:grzechas_audi pisze:patrolową :mrgreen: ale miejscami szybciejG_DRAGON pisze:No grzechas_audi, widziałem ją dzisiaj na live i powiem ci wymiatasz :mrgreen:
Tak się zastanawiam ile (czytaj: z jaką szybkością) ty jeździsz po tym Rybniku :mrgreen:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
no właśnie szukam blendy US ale niestety dostępność bardzo średnia, ale obadamy a co do gleby to chciał bym niżej ale... wtedy to już masakra będzie z jazdą gdziekolwiekKolczat pisze:miazdzysz mi system ta gleba... czekam na tyl US ;]
a Ty Kolczat tnij fedry(tylko od dołu :mrgreen: ) i też będziesz miał kape zoll , zresztą sam wiesz że twoja deskorolka jest wg mnie najlepsza <ok> pozdro
Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 11:38 przez grzechas_audi, łącznie zmieniany 2 razy.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
ja też się sobie dziwie :mrgreen: hehe, muszę sobie zapodać wlepkę z forum naglebie.pl tekst naklejki jest taki: "nie krzycz, bo jade naglebie.pl" :mrgreen:dydo85 pisze:no siedzi elegancko, wygląd jazdy za nim na autobanie tez fajny <ok> mam podziw dla ciebie ze masz ceirpliwosc w jezdzie po drogach w centrum Rybnika na tej glebie