[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
szuan, przyjedź pomóż i będziemy kwita a beczkę piwa się przy okazji razem zrobi. :mrgreen:
kacper85, nie wiem, chciałbym. :roll:
chmiel25, nie marudź, całą niedziela i pół soboty w garażu a tobie i tak mało. <:P>
Kolczat, spokojna twoja rozczochrana ja tam nicka zmieniać nie zamierzam, no chyba że ktoś ma jakiś zajebiaszczy pomysł który mi do gustu przypadnie. <cieszy>
Trochę powalczyłem ostatnimi dniami więcej niż zwykle no i jakieś tam efekty widać.
Wrzuciłem nowy rozrząd bo o ile rolka była jak nowa to do paska nie miałem zaufania tyle żeby na nim choć trochę pojeździć.
Poskładałem dolot i wrzuciłem chłodnice na stale na swoje miejsce, zaczyna wyglądać powoli jak samochód .
, , , ,
kacper85, nie wiem, chciałbym. :roll:
chmiel25, nie marudź, całą niedziela i pół soboty w garażu a tobie i tak mało. <:P>
Kolczat, spokojna twoja rozczochrana ja tam nicka zmieniać nie zamierzam, no chyba że ktoś ma jakiś zajebiaszczy pomysł który mi do gustu przypadnie. <cieszy>
Trochę powalczyłem ostatnimi dniami więcej niż zwykle no i jakieś tam efekty widać.
Wrzuciłem nowy rozrząd bo o ile rolka była jak nowa to do paska nie miałem zaufania tyle żeby na nim choć trochę pojeździć.
Poskładałem dolot i wrzuciłem chłodnice na stale na swoje miejsce, zaczyna wyglądać powoli jak samochód .
, , , ,
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 19:24 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
chmiel25, no cale szczescie, wiedzialem ze ktos pisal ze go wezmie i juz chcialem przeszukiwac forum w poszukiwaniu posta, no ale widze ze to Ty ;] no to juz z glowy, choc rzeczywiscie mogles to napisac w paitek zeby chlopaka sprezyc do intensywniejszej pracy
pamietaj Słoniu ze tam jest tor i mozna by przetestowac to to jedenosiemte
pamietaj Słoniu ze tam jest tor i mozna by przetestowac to to jedenosiemte