Sprzedane
Nareszcie uporałem się z podświetleniem wyłączników konsoli środkowej
Największy problem był z wymianą żarówki w wyłączniku do regulacji reflektorów, ale dałem radę :mrgreen: Nareszcie wszystko świeci się tak jak powinno Fotki załączę jak dorwę jakiś aparat
Jeżeli ktoś z Was ma jakiś patent na wymianę tych żarówek na diody to chętnie z niego skorzystam, bo zauważyłem że alternator robi się za bardzo obciążony
Największy problem był z wymianą żarówki w wyłączniku do regulacji reflektorów, ale dałem radę :mrgreen: Nareszcie wszystko świeci się tak jak powinno Fotki załączę jak dorwę jakiś aparat
Jeżeli ktoś z Was ma jakiś patent na wymianę tych żarówek na diody to chętnie z niego skorzystam, bo zauważyłem że alternator robi się za bardzo obciążony
Ostatnimi czasy wymieniłem olej w skrzyni biegów Polecam każdemu taki zabieg. Okazało się, iż stan oleju w skrzyni biegów był na poziomie ok 0,5l a powinien być na poziomie ok 3,5l. Po wymianie autko robi wrażenie bardziej zwartego, nie mówiąc już o dużo cichszej pracy skrzyni biegów. Wydaje się również być bardziej elastyczne ale może to jedynie złudzenie
No ja miałem tylko 0,5l i przy niższych prędkościach obrotowych słychać było rzężenie skrzyni. Teraz ten objaw ustałgrze pisze:Ja 1,5 roku temu dolałem do skrzyni biegów ok. 1,3 litra oleju, bo taki był ubytek spowodowany uszkodzonym simeringiem wybieraka. Po dolaniu oleju różnicy nie zauważyłem żadnej.
Jeszcze muszę stoczyć nierówną walkę z półośkami bo na moje oko są pokrzywione i bije mi zawieszenie przy wyższych prędkościach...
-
- Forum Audi 80