Hehe... Z felami to jest tak że każdego dnia mam inne zdanie na ich temat... Raz mi się podoba tak jak jest a innym razem zapodałbym jakieś klasyczne 5 ramion na jakimś parapecie...
Generalnie chodzi o to że:
1. Gleby większej nie będę miał i nie jestem pewien czy parapet nie będzie głupio wyglądał przy takim zawieszeniu...
2. Szkoda mi bo felgi są od nowości a kupię jakieś używki i nie wiadomo co to będzie, dodatkowo będę musiał dołożyć $$$ do operacji zamiany felunku a chyba wolę kasę przeznaczyć na listwy gumowe na drzwiach i na skórkę pokrywy dachu (pokrywa na przeszczep już zaklepana)...
3. Audiki Cabrio śmigają na parapetach a ja mam coś innego...
4. Co chyba najważniejsze to $$$ które teraz będziemy przeznaczać na inwestycję mieszkaniową, a nie oszukujmy się, auto nie jest inwestycją życiową...
Tak więc na chwilę obecną muszę wymienić jeszcze elementy eksploatacyjne które muszą zostać wymienione (dzisiaj odebrałem amorki, w piątek jadę po tarcze i klocki)...
No chyba że znowu będę miał schizę i nie będę mógł dłużej patrzeć na swoje aluski :lol: ze względu na to że są takie pełne, co najbardziej mnie w nich boli...
Ale się rozpisałem... 8-)