[Audi B4 80 1.9TDI] :) perełka
[Audi B4 80 1.9TDI] :) perełka
Plany:
- nowe głośniki na tylną półkę
- nowy mieszek
- kupno nowych listw zewnętrznych dolnych przy drzwiach
- polerka końcówki
- oświetlenie klamek w środku
- odnowienie alu
- na lato niższe oponki
- 3 światło stopu (wykonane)
- podświetlana gałka
Wymienione:
- tarcze ham przód.
- osłony przeg.
- 2 łączniki stablizatora
- mocowanie amort. przód
- nowe głośniki na tylną półkę
- nowy mieszek
- kupno nowych listw zewnętrznych dolnych przy drzwiach
- polerka końcówki
- oświetlenie klamek w środku
- odnowienie alu
- na lato niższe oponki
- 3 światło stopu (wykonane)
- podświetlana gałka
Wymienione:
- tarcze ham przód.
- osłony przeg.
- 2 łączniki stablizatora
- mocowanie amort. przód
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2010, 20:28 przez gacak, łącznie zmieniany 4 razy.
Ładna z super serduchem na fajnym kole <ok> Napisz coś więcej o audiczce, jaki ma wypas itd
Co do listewek dolnych na drzwiach to możesz się przerazic ceną nowych w ASO, lepiej popodklejac te co masz. Koncówke dałbym w polerkę tak jak u mnie, ale wiadomo każdy ma inne podejście Powodzenia w realizacji planów odnośnie auta.
Życzę bezproblemowej ekspluatacji
Co do listewek dolnych na drzwiach to możesz się przerazic ceną nowych w ASO, lepiej popodklejac te co masz. Koncówke dałbym w polerkę tak jak u mnie, ale wiadomo każdy ma inne podejście Powodzenia w realizacji planów odnośnie auta.
Życzę bezproblemowej ekspluatacji
jak głosniki to i ze wzmacniaczem, i tutaj zaczyna sie zabawa w car audio
widac listwy odstaja wiec musisz kupic w aso lub na szrocie czy tez na alledrogo.
pokrowcy nie zakladaj jesli nie sa poscierane siedzenia a takze wypoleruj sobie tylni tłumik to obejdzie sie bez kupywania wydechu, chyba ze chcesz oddac to chetnie wezme ;p
no i alumki ładne gratki
widac listwy odstaja wiec musisz kupic w aso lub na szrocie czy tez na alledrogo.
pokrowcy nie zakladaj jesli nie sa poscierane siedzenia a takze wypoleruj sobie tylni tłumik to obejdzie sie bez kupywania wydechu, chyba ze chcesz oddac to chetnie wezme ;p
no i alumki ładne gratki
Pytam,bo ja mam w tym samym miejscu s-line,a Twojej tak dokladnie nie widac
Z obnizeniem to chyba zalezy do czego ci autko słuzy...?
w mojej były plany obniżenia,ale powiedziano nam,ze jak autko sporo jezdzi(aktualnie ok 200km dziennie),no i w górach mieszkam,wiec sniegu zimą sporo(a jeszcze jak się prawie na wsi mieszka) to nie ma sensu...
Z obnizeniem to chyba zalezy do czego ci autko słuzy...?
w mojej były plany obniżenia,ale powiedziano nam,ze jak autko sporo jezdzi(aktualnie ok 200km dziennie),no i w górach mieszkam,wiec sniegu zimą sporo(a jeszcze jak się prawie na wsi mieszka) to nie ma sensu...
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2010, 21:49 przez karcelka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładna kolego ta Twoja Perełka I szczęściarzu masz cały pedał gazu :lol: To dopiero rarytas. W środku mi się nie podoba tylko to, że dywaniki masz w czerwonym wykończeniu a mieszek na niebiesko, no ale jak Tobie się podoba to git <ok>
Możesz się pobawić w zamianę zegarka na obrotomierz, wrzucić obudowy lusterek w kolor no i co do wydechu to tylko ja polerkę wyznaję Naprawdę nie poznasz swojej dwururki.
Powodzenia kolego i życzę zapału do działania czegoś na swoją modłę przy autku
Możesz się pobawić w zamianę zegarka na obrotomierz, wrzucić obudowy lusterek w kolor no i co do wydechu to tylko ja polerkę wyznaję Naprawdę nie poznasz swojej dwururki.
Powodzenia kolego i życzę zapału do działania czegoś na swoją modłę przy autku