[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
myslałem ze nic sie nie bedzie działo w temacie.... ale jadąc niedawno do domu z pracy zobaczyłem na poboczu drogi mała graciarnie :mrgreen: , a ze jestem typem "znalazcy", wyszukałem w kupie rózności 10 szt nowych ramek pod rejestracje :mrgreen: ... a ze w garazu lezał grill z poprzedniej maski, pomyslałem- Pomaluje sobie cuś :lol: . Szybki demontaz grila, podprostowac, podczyscic, zmatowic, odtłuscic i ogien!! ramki tak samo poszły pod Spraya :mrgreen:
Wyjszło tak <ok>
PS. Na relingi nie starczyło czasu i Puszki :roll:
Pozdro Lucazzz
Wyjszło tak <ok>
PS. Na relingi nie starczyło czasu i Puszki :roll:
Pozdro Lucazzz
to są dodatkowe wloty do chłodzenia mojego poteznego silnika ABK :mrgreen: :mrgreen:MIODEK pisze:halogenów nie mieli ?
a tak na serio to poluje na halo, ale na giełdzie gosc np krzyczał sobie za nie po 150 $ polskich :roll: :roll:
Edit:
Dzis rano zauwazyłem ze moje lusterka sa nie tylko elektrycznie regulowane, ale takze grzane po 1.5 roku uzytkowania audi <mur> no ale podobno całe zycie poznajemy swoje auta 8-)
hehe dużo osób nie wiem o tym ze one grzeja razemn z tylną szybą, sam przez przypadek sie o tym dowiedziałem dwa tygonie po zakupie no iestey za halogen ori wołają swoje...Lucazzz pisze:Edit:
Dzis rano zauwazyłem ze moje lusterka sa nie tylko elektrycznie regulowane, ale takze grzane po 1.5 roku uzytkowania audi no ale podobno całe zycie poznajemy swoje auta
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80