...?? W sensie czarne plastykowe elementy? Polerowanie działa na lakier nie na plastyk.quick pisze:dokładki zderzaków?
Audi Cabrio 1.9 TDi 1Z by Loczek
Na pierwszej stronie aktualizacja (jak dla mnie zdziebkę tragiczna), bo śledzik lubi pływać .
I pytania:
1. Czy są w Cabrio jakieś otwory w podlodze do odprowadzania wody (pod matami wygłuszającymi?)?
2. Czy wykładzina do Cabrio jest taka sama jak do Coupe?
3. Czy ma ktoś do sprzedania wykładzinę w kolorze ciemno szarym?
4. Czy może ktoś załatwić prawą część podszybia (najlepiej nową) w krótszym czasie niż 14 dni roboczych?
5. Czy mógłby ktoś zrobić z Cabrio zdjęcie kompletnego podszybia i obudowy filtra kabinowego?
Pozdrawiam.
I pytania:
1. Czy są w Cabrio jakieś otwory w podlodze do odprowadzania wody (pod matami wygłuszającymi?)?
2. Czy wykładzina do Cabrio jest taka sama jak do Coupe?
3. Czy ma ktoś do sprzedania wykładzinę w kolorze ciemno szarym?
4. Czy może ktoś załatwić prawą część podszybia (najlepiej nową) w krótszym czasie niż 14 dni roboczych?
5. Czy mógłby ktoś zrobić z Cabrio zdjęcie kompletnego podszybia i obudowy filtra kabinowego?
Pozdrawiam.
1 podloga nie ma odprowadzenia wody maja je tylko drzwi tylne blotniki bagaznik i tylna klapa 2 na 90% to samo moze byc mala lipa przy tylnym siedzeniu i boczkach 3 za wykladzina zadzwon do tego pana609 814 307 4w DTR nie maja?? 5 jak chcesz to podjedz do mnie to zobaczysz podszybie i filtr kabinowy zapraszam
a ja mam pytanko czemu to chcesz wymieniac wykladzine? jezeli chodzi o to ze jest mokra smierdzi itp to trzeba ja ladnie wyprac i wysuszyc, a najlepiej to zrobic recznie gabka pianka szczotka i odkurzacz przemyslowy do odciagania wody i bedzie jak nowka. wiem cos o tym bo sie zajmuje praniem tapicerek od 7lat