AUDI B4 NG CABRIO
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak głęboko nie wejdzie, bo opona zblokujekubagti pisze:Czas na odświeżenie zdjeć
Pierwsze przymiarki airirde, tak bedzie tył lezeć. Na zdeciu załozona felga od bentleya continentala gt 19x9.'
a tak wogóle, to wkońcu ktoś o podobnych poglądach tylko różnica między nami jest taka, że ja sam to składam jak do końca tygodnia znajde wkłady na tył, to w poniedziałek ruszam z toczeniem :mrgreen:
u mnie to jest prawie najnizsze połozenie 19x9.5j - niecaly centymetr jeszcze mozna zejsc ale to po przerobce kolumny:
ps. na jakich zaworach to będzie składane i jak sterowane (kazde kolo osobno, czy na os)?
pozdrawiam kolege serdecznie i wkońcu jeden z nielicznych na tym forum którzy robią coś nowego, niż kopia kolejenej kopii <mikolaj> czekam z niecierpliwościa na kolejne foty 8-)
Nie Bentleye kompletowałem po jednej sztuce na giełdach, z ogłoszeń, silnik hmm narazie NG, potem może pomyslimy o jakims 3.6 z passata r36 albo soć innego podobnegoHarry71 pisze:Bentleye nie sa czasem z Wrocka kupione?? jakies mody z silnikiem robisz czy zostajesz przy NG
szuan pisze:tak głęboko nie wejdzie, bo opona zblokujekubagti pisze:Czas na odświeżenie zdjeć
Pierwsze przymiarki airirde, tak bedzie tył lezeć. Na zdeciu załozona felga od bentleya continentala gt 19x9.'
a tak wogóle, to wkońcu ktoś o podobnych poglądach tylko różnica między nami jest taka, że ja sam to składam jak do końca tygodnia znajde wkłady na tył, to w poniedziałek ruszam z toczeniem :mrgreen:
u mnie to jest prawie najnizsze połozenie 19x9.5j - niecaly centymetr jeszcze mozna zejsc ale to po przerobce kolumny:
[url=http://img26.imageshack.us/img26/5516/img0208kq.th.jpg]Obrazek[/URL]
ps. na jakich zaworach to będzie składane i jak sterowane (kazde kolo osobno, czy na os)?
pozdrawiam kolege serdecznie i wkońcu jeden z nielicznych na tym forum którzy robią coś nowego, niż kopia kolejenej kopii <mikolaj> czekam z niecierpliwościa na kolejne foty 8-)
zejdzie zejdzie, nie wiem jak u Ciebie jest błotnik ale w cabrio jak ustawisz wiwekszy kat spokojnie wejdzie, generalnie jak narazie to też to sam składam tak wiec troche zabawy jest.
Ja amortyzatory bardziej wkłady przerabiałem od golfa 2 podajże były kw od gwintu
4 zawory po jednym na koło 3/4' sterowane będzie przód/tył weże 14/16mm
Słonik pisze:To ten szary na zdjeciu :?: Jesli tak to fajny jest, zostaw go <ok>kubagti pisze:nimbusgrau,
Chodzilo mi o kolorystyke kól ale OK
Nie to nie jest ten ze zdjecia on wychodził tylko na tt
http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... -15391.jpg
co do kół nie mam pojecia co załoze tak wiec jeszcze sie nie zastanawialem, ale rotory bedą w tym samym kolorze co wnetrze.