[B3 80 1.8S] Całkiem żywy staruszek... '86
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Znasz taką mieścinę Odolanów :?: Gdzieś 2km od niej znajduje się wiocha Raczyce, właśnie tam zamieszkuję :-> Co do modów to zapodaj jakieś fanty do wnętrza np. fotele kubełki, elektryka szyb, lusterek, wspomaganie, centralny zamek (jak nie posiadasz), dodatkowe zegary, klima Z zewnątrz możesz zapodać blendę tą co była w standardzie w A90 (mam ją u siebie), zapodać pakiet kamei , pomarańczowe kierunki na przód itp. Co do licznika to posiadam jeden dodatkowy z obrotomierzem na stanieSmall3r pisze:Ale nie wiem gdzie ją „przylepić”
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Wszystko zależy od tego za ile znajdziesz części Mnie klima wyszła od 500-600 zł wraz z nabiciem, wymianą oringów i spawaniem 2 rurek.Small3r pisze:Ile by kosztowało zamontowanie klimy?
No można tylko, że na razie niuńka stoi od miesiąca i czeka na wymianę skrzyniSmall3r pisze:Można sie spotkać kiedyś!
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Gorzej jest z jej znalezieniem ale jest to możliwe tylko trzeba szukać, a zimą klima tańsza, a latem zaś webasto jest tańsze :mrgreen: Co do stuków w tylnej zawieszce to u mnie też są stuki i trzeba by było się kiedyś na diagnostykę wybrać i sprawdzić co się dzieje. Na diagnostykę się przejedź ,bo lepiej wydać 20 zł na sprawdzeni niż wszystko po kolei wymieniaćSmall3r pisze:To nie jest źle.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80