[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
- Brylantoos
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
PABLO pisze:Chromowany gril w B4 jest super
Mhm przez ostatni rok byłem tego samego zdania ale ostatnio spdobał mi się grli z rs2 (chromowane 4kółka i czarna obwódka, jedynie miodek zamiast kratki mi nie wspołgrał ze zdearzkiem ) więć myśl naszła taka żeby pomalowac chrom Powiem tak, jak sie dokładnie przyjerzeć to taka czarna ramka wygląda ciekawiej, ale z daleka czy na pierwszy rzut oka tem oryginalny chrom dużo daje Pomysle nad tym
ps: z tym ideałem to nie przesadzaj :mrgreen:
- hołard
- Forum Audi 80
Prawy amortyzator sie wylał :-x i łożyska siadły :-x Co do amortyzatora widocznie był na wyczerpaniu(a na diagnostyce wykazywał 75%) Kolego ytresz a myślisz że dlaczego (tak jak pisałem wyżej we wczesniejszych postach) jestem wsciekły, bo mi lakier sie zabrudził !? :evil: chyba proste ze ma przede wszystkim jezdzic, bo z ta panienka to mnie uraziles chłopaku :-x Co ci sie wydaje ze ja wyciagam z garazu i sie patrze? A i wyglad tez jest bardzo wazny, nie filozofia miec quattro i to wszystko! Moze sie nie potrzebnie rzucam ale bez takich poprosze A i panienka wedłog mnie ma tez jezdzic a nie stac w okienkuytresz pisze:Podjedź do innego mechanika. Niech Ci sprawdzi tą zawiechę. Wygląda super, jednak autko ma jeździć a nie wyglądać, to nie panienka z okienka.
No bardzo załuje ze nie mam quattro :cry: Ale zblizone do ideału by było jak by nie było bez jakiejs stuczki, ktora moja dama miała kiedys ale nie za mojego posiadania (no ale to taki 100% ideał ) A w miare zblizona do jakiegos tam idełu bedzie jak wymienie motor na 2,8, bo moj ABC mimo ze zapierdziela ładnie i nie narzekam( cisnienie itd ok) to ma pare wazniejszych wad ktorych nie kalkuluje sie naprawiac Poczekam, dojezdze, nazbieram i wymianka :mrgreen: Ale dzieki za takie słowaPABLO pisze:Nie przesadzam... Autko jest naprawde super. Szkoda tylko że nie ma Quattro no ale te wnętrze - marzenie
Jutro dodam fotki robine za dnia
- taxidriver
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
rafi dzięki taxidriver sprawa komfortu powiadasz :mrgreen: jest twardo ale to taka przyjemna twardość, jak pomienie amory z przodu to dopiero się wypowiem dokładniej (ale jestem zadowolony z takiej twardości )
Dodaje kilka nowych fotek
A to a4ka mojego brata (piękna maszyna ) ale docelowe wkrótce będzie śliczne A6.
Dodaje kilka nowych fotek
A to a4ka mojego brata (piękna maszyna ) ale docelowe wkrótce będzie śliczne A6.
- DawcaKielce
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
:mrgreen:hołard pisze:ale docelowe wkrótce będzie śliczne A6.
piękna kupejka naprawdę tylko pozazdrość auta i pełen szacunek za utrzymanie go w takim stanie.
Ej hołard jakiej firmy ty masz DVD tam widze jakieś napisy ale niemoge doczytać :mrgreen: i ile cię to kosztowało bo kiedyś już mówiłeś ale nie pamiętam gdzie to było?