[B4] Grafit na początek. (sesja str. 1)
[B4] Grafit na początek. (sesja str. 1)
Witam serdecznie!
Najpierw może krótka historia jak autko do mnie trafiło. Wyprodukowane zostało w '94 i kupione przez niemieckiego maniaka, który po roku jazdy postanowił auto sprzedać. Audiczkę kupił sąsiad i sprowadził w '96. Niedawno kupił inny model Audi a 80-tka stała i się marnowała. Po znajomości udało mi się ją dostać, wyjątkowo zadbaną optycznie i mechanicznie. Do roboty był tylko sworzeń na wahaczu.
Teraz info:
Audi 80 B4
Rok produkcji: 1994
Silnik: 2.0 E ABK
115 kucy
Rodzaj nadwozia: Sedan
Kolor: Grafit
Wyposazenie:
- Wspomaganie Kierownicy
- El. Szyberdach
- Centralny Zamek
- Radio
- dzielona kanapa tylna z podłokietnikiem
- Obrotomierz
w planach:
wymiana listw na drzwiach (Szukam)
centralny z pilota
ringi na zegarach
czerwone podświetlenie zegarów\
soczewki
wymiana zderzaków
nowa kiera
czarna blenda
nowe car audio
08.11.2010
Wczoraj pogoda jeszcze całkiem całkiem więc udało się zrobić małą sesję:
Najpierw może krótka historia jak autko do mnie trafiło. Wyprodukowane zostało w '94 i kupione przez niemieckiego maniaka, który po roku jazdy postanowił auto sprzedać. Audiczkę kupił sąsiad i sprowadził w '96. Niedawno kupił inny model Audi a 80-tka stała i się marnowała. Po znajomości udało mi się ją dostać, wyjątkowo zadbaną optycznie i mechanicznie. Do roboty był tylko sworzeń na wahaczu.
Teraz info:
Audi 80 B4
Rok produkcji: 1994
Silnik: 2.0 E ABK
115 kucy
Rodzaj nadwozia: Sedan
Kolor: Grafit
Wyposazenie:
- Wspomaganie Kierownicy
- El. Szyberdach
- Centralny Zamek
- Radio
- dzielona kanapa tylna z podłokietnikiem
- Obrotomierz
w planach:
wymiana listw na drzwiach (Szukam)
centralny z pilota
ringi na zegarach
czerwone podświetlenie zegarów\
soczewki
wymiana zderzaków
nowa kiera
czarna blenda
nowe car audio
08.11.2010
Wczoraj pogoda jeszcze całkiem całkiem więc udało się zrobić małą sesję:
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2011, 21:20 przez iGraphic, łącznie zmieniany 2 razy.
Z racji tego, że teraz ciągle pracuję to ciągle sesję odkładam w czasie ale obiecuje, że niedługo pojawią się nowe fotki
Przebieg 250 000 ori bez wątpienia bo od sąsiada a wcześniej lekko stuknięta więc nie było potrzeby cofania licznika stukniętego autka Na felgi narazie mnie nie stać ale kiedyś kto wie.
Przebieg 250 000 ori bez wątpienia bo od sąsiada a wcześniej lekko stuknięta więc nie było potrzeby cofania licznika stukniętego autka Na felgi narazie mnie nie stać ale kiedyś kto wie.