Audi B4 8C ABT by MioDek
no to allroad Ci się udał, pojeździsz trochę i daj znać jak się trzymają opony, w sumie ABT ma strasznie mało Nm więc pewnie aż takiej tragedii nie będzie jak u mnie, z resztą Ci co byli w Ułęży to widzieli co się u mnie z przodem działo jak silnik wygenerował ponad 290Nm :cry:
w B4 masz zwykłe zawieszenie więc za każdym razem po zmianie sprężyn i wysokości auta poleci geometria i zbieżność także opony ostro dostaną, a szczególnie ranty, przy wielowahaczowym tego problemu nie ma <ok>
kurcze widzę, że wszyscy w Lubartowie podnoszą auta do góry, a ja w drugą stronę :mrgreen: ale grunt żeby wszyscy byli zadowoleni
w B4 masz zwykłe zawieszenie więc za każdym razem po zmianie sprężyn i wysokości auta poleci geometria i zbieżność także opony ostro dostaną, a szczególnie ranty, przy wielowahaczowym tego problemu nie ma <ok>
kurcze widzę, że wszyscy w Lubartowie podnoszą auta do góry, a ja w drugą stronę :mrgreen: ale grunt żeby wszyscy byli zadowoleni
no mowilem ci na spocie w Ulezu zebys odwazniki jakies powkładał na przod a co do geometi i zbieznosci koles w Łukowie ma lepszy sprzed od tego kolesia co nam robil i napewn bedzie lepiej zadowolony niz od tego co nam robil.UKI_XX pisze:no to allroad Ci się udał, pojeździsz trochę i daj znać jak się trzymają opony, w sumie ABT ma strasznie mało Nm więc pewnie aż takiej tragedii nie będzie jak u mnie, z resztą Ci co byli w Ułęży to widzieli co się u mnie z przodem działo jak silnik wygenerował ponad 290Nm :cry:
<ok> <mikolaj> <ok> <mikolaj> <ok>Słonik pisze:Miodek ja ci powiem jak to poskladac.
1. Wrzuc wszystko do srodka.
2. Zamknij szczelnie drzwi i okna.
3. Wloz granat w wlew paliwa.
4. Wyciagnij zawleczke i szybko wybiegnij z garazu.
5. Jak wrocisz za 30sekund to wszystko bedzie samopoukladane <ok>
Jeżeli to na prawdę działa, to zaraz zabieram się za swapa <mikolaj>
Słonik pisze:1. Wrzuc wszystko do srodka.
5. Jak wrocisz za 30sekund to wszystko bedzie samopoukladane
Miodek może to w poskładaniu twojej fury pomoże, bo w sprzątaniu garażu napewno NIE. :shock:
MIODEK zrobił to co mu Słonik polecił :mrgreen:
i sie poskładało..... i nawet pomalowało.... :mrgreen:
1. Wrzuc wszystko do srodka.
5. Jak wrocisz za 30sekund to wszystko bedzie samopoukladane
i sie poskładało..... i nawet pomalowało.... :mrgreen: