Audi 100 S4 C4 V8- mój kochany potworek
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK
no chciałbym ciebie zobaczyć w takiej sytuacji.deejay.ftb pisze:z jednej strony wspolczuje Ci, ale z drugiej to Paramecium caudatum jestes, tyle Ci powiem :mrgreen:gryfi pisze:jestem zmuszony rozstać się z moją ukochaną bo inna ukochana rozstanie się ze mną
a biologię w szkole miałem i wiem co to znaczy :mrgreen:
chodzi o to, że to auto i jego utrzymanie kosztuje tyle co posiadanie 2 audi z normalnym silnikiem i 3 z dieslem a ja nie jestem osobą, która pozwoliłaby na to żeby auto stało i niszczało więc ładuję kasę w samochód non stop i jest to forma mojego egoizmu bo mam małą córeczkę, która zasługuje na tą kasę bardziej.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B4
- Silnik: 1.9 1Z
Gryfi, śledzę Twój temat zarówno tu, jak i na AKP. Też mam takie autko i wiem jak kosztowne potrafi ono być. Szkoda Twojej pracy i pieniążków. Proponowałbym zostawić je, nawet gdybyś jeździł nim raz w tygodniu, w niedzielę. No chyba że przycisnęło Ciebie tak mocno, że musisz sprzedać.
Nie ma nic lepszego, niż bulgot widlastej ósemki <ok>
marianb pisze:Gryfi, śledzę Twój temat zarówno tu, jak i na AKP. Też mam takie autko i wiem jak kosztowne potrafi ono być. Szkoda Twojej pracy i pieniążków. Proponowałbym zostawić je, nawet gdybyś jeździł nim raz w tygodniu, w niedzielę. No chyba że przycisnęło Ciebie tak mocno, że musisz sprzedać.
obaj macie rację i dla tego tak biję się z myślami ale w końcu to tylko rzecz niezależnie od tego jak bardzo bym kochał to auto.trepek pisze:Nie ma nic lepszego niż bezgraniczna miłość dziecka, które przyjdzie do Ciebie niezależnie od tego, co zrobisz <ok>marianb pisze:Nie ma nic lepszego, niż bulgot widlastej ósemki <ok>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: