elegancka Audiolka..kolorek ma piekny..felusie tez super..jedyne sluszne w B4.. gratuluje autka :mrgreen:
POzdRO-vienia
Koleja portia fotek mojej audiczki
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
pewnie mi sie dostanie ale jest wiele ładniejszych felg na których b4 prezentuje sie znacznie lepiej, za tymi oryginałami nigdy jakoś nie przepadałemhubertcik pisze:jedyne sluszne w B4
Ale do twojej srebrnej strzały pasują, inne mogły by zakłucic jej oryginalny wygląd Auto jak by wczoraj wyprodukowane, bardzo ładne
ps: chociaz lusterka w kolor mozna walnąc
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
witam wszystkich forumowiczów
dzięki z góry za tak pochlebne komentarze na temat mojej audcziki
otóż moje audi kupiłem od pierwszego właściciela w niemczech, był tylko jeden z 1926 roku ja jestem I właścicilem w Polsce, tak wiec autko nie jest "zjeźdzone" sprawuje sie okej tylko trochę :lol: więcej koników by sie przy dało np. 116KM ale cóż trzeba cieszyć sie ty co jest w garażu i pod pedałem, pozdro i dzięki za komentarze Hej Ello
dzięki z góry za tak pochlebne komentarze na temat mojej audcziki
otóż moje audi kupiłem od pierwszego właściciela w niemczech, był tylko jeden z 1926 roku ja jestem I właścicilem w Polsce, tak wiec autko nie jest "zjeźdzone" sprawuje sie okej tylko trochę :lol: więcej koników by sie przy dało np. 116KM ale cóż trzeba cieszyć sie ty co jest w garażu i pod pedałem, pozdro i dzięki za komentarze Hej Ello