MarcinC, ty jak zwykle z grubej rury :mrgreen:MarcinC pisze:gdzie jest to Twoje quattro ? :roll:
nawet nie masz mozliwości wylizania stóp tym jak to mówisz "specom" więc daruj sobie takie beznadziejne komentarze, bo widzę, że każda Twoja wypowiedź wygląda zazwyczaj tak samo...
[A4 B5 1.8 T] KLAKSON RETURNED - Black z turbodoładowaniem
... Właśnie pokazałeś swoją klasę ... nic więcej w temacie nie mam do dodania :!:MarcinC pisze:gdzie jest to Twoje quattro ? :roll:grinch pisze:... szkoda że brak quattro :roll:
Wogólę nie wiem po co te spece z ingolstadt robili 1.8T bez q porażka :shock:
nawet nie masz mozliwości wylizania stóp tym jak to mówisz "specom" więc daruj sobie takie beznadziejne komentarze, bo widzę, że każda Twoja wypowiedź wygląda zazwyczaj tak samo...
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co do Twoich planów Maciek to się zgadzam w 100% i tak będę robił <ok> . W piątek jadę do PL zarejestrować furkę. Co do quattro, no cóż nie trafiło mi się w q ale nie żałuję zakupu, audiczka ma zdrowy i to nawet bardzo zdrowy silnik. Była serwisowana tylko i wyłącznie w Audi Service. Więc wiem, że wszystko jest ok. Jeżdzę tym autkiem na co dzień i nie ma żadnych wad. :lol:
Ładna A4 widać następna w klubie 80 a to że nie ma q to co z tego czy ty na rajdy jeździsz i ile można takim q wariować... :mrgreen: ogólnie fajnie wygląda nie montuj tylko do niej czarnych lamp do tyłu bo będzie się zlewało za bardzo lepsze czerwone jakieś poliftowe i nie wiem jak tobie ale mi się wydaje że drewno nie pasuje do A4 prędzej jakieś aluminiowe listwy Kwestia gustu
( Co do wypowiedzi Grincha to się nie masz co przejmować pewnie sam teraz rowerem śmiga i się czepia innych... hahaha <ok> )
( Co do wypowiedzi Grincha to się nie masz co przejmować pewnie sam teraz rowerem śmiga i się czepia innych... hahaha <ok> )
... No faktycznie widać że nie można tu już swojego zdania wyrazić
1.8 T bez quattro to trochę lipa bo na pewno właścicielowi seria nie wystarczy i będzie chciał więcej.
... A co do waszych wypowiedzi to najlepiej znaleźć kozła ofiarnego który ma inny pogląd na sytuację i go za przeproszeniem je..... ć :!:
... Pozdrawiam
1.8 T bez quattro to trochę lipa bo na pewno właścicielowi seria nie wystarczy i będzie chciał więcej.
... A co do waszych wypowiedzi to najlepiej znaleźć kozła ofiarnego który ma inny pogląd na sytuację i go za przeproszeniem je..... ć :!:
... Pozdrawiam
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dziwisz się ? <rotfl>grinch pisze:... A co do waszych wypowiedzi to najlepiej znaleźć kozła ofiarnego który ma inny pogląd na sytuację i go za przeproszeniem je..... ć :!:
mając 1.8T quattro i robić SWAP'a na nędzne TDi to trzeba mieć bardzo niepokolei w głowie lub mieć jakiś ucisk :->
Twoje mądrości wywodzą się tylko z for ? :roll: ...bo wydaje mi się, że w rzeczywistości nawet nie jeździłeś ośką 1.8T nie mówiąc już o quattrówie i pierdzielisz bzdury jak mało który :-| chyba, że mówimy o serii, ale nie wydaje mi się żeby ktoś robił SWAP'a z ACE na AEB czy AVF i pozostawał przy serii (taki przykład tylko)... wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i z czasem brakuje tej mocy, a że mamy bardzo ułatwione zadanie w obu przypadkach no to dorzucamy do pieca
miałeś takie plany co do auta, zawsze co to nie Ty, tata auto sprzedał i skończyła się impreza... nie bądź taki hop siup do tyłu, bo bajeczki może opowiadać każdy z nas, ale nie zawsze trawiasz na osobę która będzie to łykała jak młody pelikan
koniec tego OT
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie potrzebuję podbijania tematugrinch pisze: ale przynajmniej Ci temat podbije
Ja tam nie żałuję jak już powiedziałem.
Co do planów to wszystko w swoim czasie. Teraz jadę do Pl niuńkę postawić na PL blachach :lol: ...
Wczoraj kupiłem Skromne Car audio:
1. Głośniki 6x9 Infinity
2. Skrzynka JBL
3. Wzmak
Montaż? Jak szef jutro wcześniej puści to jutro <ok>