Audi 80 B4 Avant 2.0
Audi 80 B4 Avant 2.0
Witam Od około 2 miesięcy zostałem szczęśliwym posiadaczem tej oto niuni wcześniej jeździłem VW Golf 3 ( nigdy więcej) i można powiedzieć że teraz jestem zakochany w Audi. Pomimo 90km autko jeździ aż miło jest zadbane kupiłem je za dobrą cenę od chłopaczka który niestety od roku jeździ na wózku więc Audiczka stała w garażu. Dużo nie chcę w niej zmieniać myślę o felach 17stkach (chodź nie wiem czy nie będą za duże) na pewno ciemna szyba i dobry sprzęt grający Wsumie znam sie tylko na Car Audio więc jeśli macie jakieś pomysły co mogę w niej zmienić to piszcie chciałbym zrobić coś z przednim zderzakiem , jakies halogeniki zabudowane czy coś ale jeszcze musze o tym doczytać Zdjęcie słabej jakości bo robione telefonem(robione odrazu po umyciu bo zbierało sie na deszcz ^^) na dniach postaram się wrzucić kolejne ale już lepszej jakości. Pozdrawiam i czekam na pomysły i opinie z waszej strony
Wszystko zależy na jaki egzemplarz się trafi; przez 2 latka jeździłem trójką, zrobiłem 70tyś km i nie narzekałem.JesteR pisze:VW Golf 3 ( nigdy więcej)
Jedyna wadą mojego auta było słabiutkie serduszko
to jakie masz plany odnośnie CA w avanciku, o ile to nie tajemnica :mrgreen:JesteR pisze:Wsumie znam sie tylko na Car Audio
Odnośnie autka to wyglada fajnie, ale z dalszą oceną poczekam na lepsze fotki
Życzę bezproblemowej ekspluatacji
Nie to nie żadna tajemnica Planuje wrzucić 4xGłośniczki Hertza (co do modelu to jeszcze sie zastanawiam) Radio Alpine CDE-101RM (Na początek wystarczy aby bez problemu udźwignąć te głośniczki) i do tego w bagażniku Car Power Sonic 12 na początek jeden docelowo planuje 2x a wzmak no to Hifonics Olympus 2 albo 4 kanałowy ale to sie jeszcze okaże co z bratem wymodzimy Narazie mam tylko jeden problem bo niewiem jak zamontować głośniki w przednich drzwiach :-| ale poczytam to pewnie coś znajde
jedyna sensowna opcja to zastosowanie paneli pod głośniki tzw "taschiki" Poniżej masz parę przydatnych linkówJesteR pisze:jeden problem bo niewiem jak zamontować głośniki w przednich drzwiach
https://audi80.pl/b3-b4-panele-drzwi ... B3o%B6niki
https://audi80.pl/b4-b4-taschki-pane ... B3o%B6niki
-
- Forum Audi 80