Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
na rota to mu duz brakuje , dziurex w zderzaku to niczym hot weels w giezdych wojnach. prowadz to do serii a nie to wieś tuningu.spaykee pisze:<bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> To dopiero artysta <rotfl> <rotfl> <rotfl>kris0181 pisze:etam Zbysiu tylko zapomniał że istnieją krawężniki które lubią łapać za zderzaki <ok>
PS: sieeerota <palma> <:P>
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Jeśli tak gada pod a nie za autem to czeka cię naprawa
A tak poważnie to jeśli będziesz wywalał kata i chcesz zakładać strumień to nie wciskaj go na miejsce kata.Potem NG miewa przydławienie po gwałtownym depnięciu.Lepiej odsunąć trochę strumień w stonę środkowego , lub za jeśli zmieścisz.
P.S.Skąd to "++" przy twoim NG?Dłubałeś?
A tak poważnie to jeśli będziesz wywalał kata i chcesz zakładać strumień to nie wciskaj go na miejsce kata.Potem NG miewa przydławienie po gwałtownym depnięciu.Lepiej odsunąć trochę strumień w stonę środkowego , lub za jeśli zmieścisz.
P.S.Skąd to "++" przy twoim NG?Dłubałeś?
To tak tak gada to pod autem czekam tylko na wypłatę i będę cosik przerabiał bo co sie dowiedziałem kumpel ma spawarkę umie spawać i ma kanał.
Co do kata to już dawno nie mam i właśnie w jego miejsce mam wstawioną strumiennice i się zastanawiam właśnie czy się nie pobawić i zamiast strumiennicy wstawić rure a w miejsce środkowego jakiś przelot. Za Środkowym nie wejdzie musiała by być jakaś skromna a w sumie jakoś bardzo mi nie jest potrzebna. Czekam na wypłata i będę coś kombinował by to ładnie rasowo gadało. Troche ciszej niż jest teraz ale podobnie no i by to wylatywało w odpowiednim miejscu <ok>
Te plusy to LPG. Nic nie było dłubane zbytniego sensu nie widzę co najwyżej jak by ktoś miał jakieś rady jak zmontować w NG stożek to bym prosił o pomoc i najlepiej foto.
Co do kata to już dawno nie mam i właśnie w jego miejsce mam wstawioną strumiennice i się zastanawiam właśnie czy się nie pobawić i zamiast strumiennicy wstawić rure a w miejsce środkowego jakiś przelot. Za Środkowym nie wejdzie musiała by być jakaś skromna a w sumie jakoś bardzo mi nie jest potrzebna. Czekam na wypłata i będę coś kombinował by to ładnie rasowo gadało. Troche ciszej niż jest teraz ale podobnie no i by to wylatywało w odpowiednim miejscu <ok>
Te plusy to LPG. Nic nie było dłubane zbytniego sensu nie widzę co najwyżej jak by ktoś miał jakieś rady jak zmontować w NG stożek to bym prosił o pomoc i najlepiej foto.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Jak wszyscy.Dlatego u siebie operuje NG choć mogłem wstawić 2.2T (akurat mam).Zayebatsu pisze:Nic nie było dłubane zbytniego sensu nie widzę
Co do wydechu to zaraz za kolektorem nie warto go nadmiernie rozprężać,rura a przynajmniej 50cm dalej strumień.Stożek w NG jest bez sensu tak długo jak długo masz klapkę spiętrzającą.
Plus ode mnie za białą felę <ok>
Co do wydechu to zastosuje się do twoich rad jak będę go naprawiał. A stożek chce wpakować tylko i wyłącznie dla dźwięku siostra ma u siebie i jak by nie patrzeć fajnie to brzmi :mrgreen:
Co do silnika to mnie jak na razie ogranicza kasa a chciał bym zostać przy R5 i wpakować do siebie 7A lub jeszcze bardziej któreś z 2.2T Marzy mi się dźwięk R5 i blow offa
A co do felgi to nawet jak ją zmienię to ramiona będą białe co najwyżej z rantem będę kombinował :mrgreen: Białe koło akurat mi bardzo basuje to koloru auta
Dzięki za dobre słowo i porady
Co do silnika to mnie jak na razie ogranicza kasa a chciał bym zostać przy R5 i wpakować do siebie 7A lub jeszcze bardziej któreś z 2.2T Marzy mi się dźwięk R5 i blow offa
A co do felgi to nawet jak ją zmienię to ramiona będą białe co najwyżej z rantem będę kombinował :mrgreen: Białe koło akurat mi bardzo basuje to koloru auta
Dzięki za dobre słowo i porady
Moje chociaż jeździ :mrgreen:Ftyczek pisze:na rota to mu duz brakuje , dziurex w zderzaku to niczym hot weels w giezdych wojnach. prowadz to do serii a nie to wieś tuningu.spaykee pisze:<bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> To dopiero artysta <rotfl> <rotfl> <rotfl>kris0181 pisze:etam Zbysiu tylko zapomniał że istnieją krawężniki które lubią łapać za zderzaki <ok>
PS: sieeerota <palma> <:P>
Post nr 1 mały upik foto robione kalkulatorem i autko całe uwalone więc bez jeczenia że brud i słaba jakoś.