[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
no nic. Muszę przyznać, że przewróciłem wszystkie strony Zaczęło się od tego,że chciałem się dowiedzieć ile żyje przekręcony silnik po remoncie Widzę, że na chłodnicy masz dmuchawę od klimy a z tego co wyczytałem masz wersję bez. Rozumiem, że będzie wkładana? (chyba że w tym natłoku postów przegapiłem i już siedzi?? ) Jedna rzecz tylko mi się nie podoba. Ten kabel od auku co go nowego wetknąłeś. gruby, pleciony i wszystko cacy tyle, że na tych fotkach to izolacja mi się cieniutka wydaje... Jakoś nie trudno mi sobie wyobrazić, że się przetrze... ale może to tylko złudzenie z fotki. Poza tym reszta ładnie no i ten lakier... ciekawe czy grubość wosku można już w mm liczyć
:shock: nie mam dmuchawy od klimy, takie wiatraki byy w 16V fabrycznie. Nie planuje klimy i nie mam jej na chwile obecnasubratri pisze:Widzę, że na chłodnicy masz dmuchawę od klimy
Nie jest jakas mega gruba ale nie jest tez jakas smiesznie cieniutka ale w miejscach gdzie moze sie o cos przetrzec a tego nie widac zbytnio(tylny blotnik, przejscie przez grodzie itp.) został dodatkowo owiniety zeby sie tak latwo nie przetarł .subratri pisze:na tych fotkach to izolacja mi się cieniutka wydaje...
Nie przesadzaj, jak stał tyle miesiecy to strasznie wyblakł az sie rozowy zrobil dopiero w zeszły weekend mnie naszło i go troche ozywilem specyfikiem do uwydatniania koloru ze stajni "House of Kolor", nabrał troche czerwienie i blasku wreszcie. Prawde mowiac to ten lakier taki jest ze jak sie go nawoskuje to sie robi taki fajny akrylowo lustrzany, pozatym ma wiele wad i ubytków niestety :-| .subratri pisze:ciekawe czy grubość wosku można już w mm liczyć
Dzieki za miłe słowa <ok> .
[quote="Słonik"]został dodatkowo owiniety zeby sie tak latwo nie przetarł[/quote]
no <ok> bo szkoda by było, żeby ... ah strach pisać
no ale w końcu nie wiem czy ja nie doczytałem czy Ty nie napisałeś... na co umarł silnik za drugim razem? też coś wyskoczyło na albo z :mrgreen: drugiego układu?
no <ok> bo szkoda by było, żeby ... ah strach pisać
no ale w końcu nie wiem czy ja nie doczytałem czy Ty nie napisałeś... na co umarł silnik za drugim razem? też coś wyskoczyło na albo z :mrgreen: drugiego układu?
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 19:58 przez subratri, łącznie zmieniany 1 raz.
E tam, tepo co idzie zbieranie tych stickersow albo ja sie obijam :mrgreen:szuan pisze:Słonik napisał/a:
musze zamowic gdzies jakis pakiet mocy
masz coś ciekawego kolorowego do przyklejenia już?
ps. lusterko wsteczne teraz nie bardzo pasuje do reszty... oklej go tez takie bialoczarne jakies.
Lusterko zostaje takie jakie jest, oklejac nie bede bo sie zaklne potem przy zdrapywaniu tego a pozatym zderzak na wiosne i tak idzie w lakier