[B3 NG 90] Audi 90 2.3 1988
-
- Forum Audi 80
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Co nowego słychać u Audioli? Został zmieniony wydech na ORI, muszę przyznać że dźwięk był fajny i wogóle ale strasznie męczyło "buczenie" w środku i zakupiłem ori wydeszek nówka, teraz jest mega komfortowo, tylko wiaterek słychać <ok>
Poza tym zawitały nowe koła setup 'zima' czyli 15'' stalowe zimówki.
Ustawiłem jeszcze regulator siły hamowania, działa świetnie, zwłaszcza teraz, gdzie pełno śniegu i ślisko.
Plany na najbliższy czas to zmiana łożysk na przód, wymiana programatora 4xelek szyby, bo się zacina i czasem w ogóle nie działa
Trochę fot!
Tutaj z kolegą Kornikiem
<ok>
Pozdrawiam i proszę o oceny
Poza tym zawitały nowe koła setup 'zima' czyli 15'' stalowe zimówki.
Ustawiłem jeszcze regulator siły hamowania, działa świetnie, zwłaszcza teraz, gdzie pełno śniegu i ślisko.
Plany na najbliższy czas to zmiana łożysk na przód, wymiana programatora 4xelek szyby, bo się zacina i czasem w ogóle nie działa
Trochę fot!
Tutaj z kolegą Kornikiem
<ok>
Pozdrawiam i proszę o oceny
Heh, a głowę bym dał, że kolega Bartek kupił 90tkę, bo mu radziłem zamiast MKII Gti, ale może pamięć już nie taBartek90 pisze:Kolega Bartek kupił 90tkę nie ze względu na moc, bo mocy to ma.. no wystarczająco do normalnego, sprawnego jeżdżenia. Kolega Bartek kupił ją ze względu na to że jaram się R5 i akurat ten był zamknięty w bardzo fajnej budzie którą no polubiłem <ok>
Zayu, nie mogę wpaść bo jutro wyjeżdżam, właściwie dzisiaj za parę godzin
Kiedy indziej, ale dzięki za.. tzw zapro xD