[Audi 80 B3 87' 1,6 D] KONIEC!
Wsadz lampy zespolone od A90 i zderzak też od A90 abyś mógł wsadzić do niego halogeny i migacze pomaluj ramki w lampach na czarny mat ja miałem u siebie od s2 ale trudno go dostać ale org. od a90 będzie ładnie pasował a do czerwonego będzie ładnie pasowało
i będzie gitara grila nie zmieniaj niech zostanie znaczek :mrgreen:
i będzie gitara grila nie zmieniaj niech zostanie znaczek :mrgreen:
Jakie by nie było, dla mnie niestety nieosiągalne póki co Dlatego zreanimuję mojego klekota <ok>
Jak powiedziałem, tak robię. Grill kamei jest już w drodze
Teraz chętnie przygarnę kierunki przednie dymione i tylne od avanta, jak ktoś ma, to niech się do mnie zgłasza
Potrzebuję też dwururkę zagiętą do dołu - końcówkę z diesli b4 U mnie jest końcówka ucięta i nałożona na to tjunerska końcówka z tesco = usmolony tył sadzą...
Jak powiedziałem, tak robię. Grill kamei jest już w drodze
Teraz chętnie przygarnę kierunki przednie dymione i tylne od avanta, jak ktoś ma, to niech się do mnie zgłasza
Potrzebuję też dwururkę zagiętą do dołu - końcówkę z diesli b4 U mnie jest końcówka ucięta i nałożona na to tjunerska końcówka z tesco = usmolony tył sadzą...
No i dwururkę zagiętą do dołu mam na 90% załatwioną.
Co myślicie o tym, żeby te szyby trójkątne z tyłu zrobić w ten deseń?
http://img258.imageshack.us/f/adscf9643.jpg/
Co myślicie o tym, żeby te szyby trójkątne z tyłu zrobić w ten deseń?
http://img258.imageshack.us/f/adscf9643.jpg/
Kontrowersyjna w Twoim przypadku, ale ogólnie bardzo ciekawa opcja. Ja na Twoim miejscu zrobiłbym lampy i kierunki dymione ale gril zostawił z chromowanym znaczkiem - sam miałem grill no emblem i dymione lampy i po jakimś miesiącu sam stwierdziłem że lipnie to wygląda. Zobacz że teraz większosć fajnie zrobionych aut ma jednak oznaczenia pozakładane. Ja bym widział u Ciebie dymione lampy i kierunki, czarne fele nawet stalówki, jakąś glebe nawet -40, z tyłu dwururka od TDI zagieta w polerce, znaczek diesel z tyłu i powinno byc fajnie - z czasem kupisz BBS RS i będzie juz miazga <ok>
Grill kamei jest w drodze, uzbieram kasy i będą kierunki dymione, bo lampy już są pomalowane na czarno.
Na tył będą kierunki od avanta, bo te co są teraz i tak są do wymiany.
Na wiosnę malu malu <ok> Zastanawiam się nad czarnym dachem - raczej wywalę listwy z drzwi i zderzaki pójdą w kolor.
No i fela to tak jak już mówiłem wcześniej - areo czarny połysk z czerwonym rantem. Ale możemy jeszcze coś innego wymyślić.
Na tył będą kierunki od avanta, bo te co są teraz i tak są do wymiany.
Na wiosnę malu malu <ok> Zastanawiam się nad czarnym dachem - raczej wywalę listwy z drzwi i zderzaki pójdą w kolor.
No i fela to tak jak już mówiłem wcześniej - areo czarny połysk z czerwonym rantem. Ale możemy jeszcze coś innego wymyślić.
Moim zdaniem bardzo słaba opcja :roll:McCoob pisze:Zastanawiam się nad czarnym dachem - raczej wywalę listwy z drzwi i zderzaki pójdą w kolor.
Dobre koło, gleba i nic więcej nie trzeba, zobaczysz że aero czy to w 14 czy 15 calach nie wygląda dobrze pomalowany na czarno z czerwonym paskiem. Do czegos takiego potrzeba mieć rant a te felgi tego nie mają, zwłaszcza w połączeniu z balonem jaki ludzie na nie zakładają. To już lepiej na stalówkach jeździć niż na czarnych aero.