Audi 80, B4 1,9TDi 1992 rok
Audi 80, B4 1,9TDi 1992 rok
Witam jestem Metalmati. Dziś po wyczyszczeniu samochodu stwierdziłem, że jest on piękny i pomyślałem, że zrobię kilka zdjęć i wstawię je na nasze forum.
Jest to Audi 80 B4 1,9TDi ma przejechane około 270tyś. km.
Oto Moje Audi:
Przód:
Tył:
Środek:
Zapraszam do komentowania, a także dawania jakichś propozycji;)
Pozdrawiam Metalmati
Jest to Audi 80 B4 1,9TDi ma przejechane około 270tyś. km.
Oto Moje Audi:
Przód:
Tył:
Środek:
Zapraszam do komentowania, a także dawania jakichś propozycji;)
Pozdrawiam Metalmati
Ogólnie to kołpaki do wymiany;) na takich ją kupiłem ale póki co nie mam pieniędzy na oryginalne aluski, które chcę właśnie założyć. Najgorzej w sumie nie jest więc nie spieszy mi się z wymiana na aluski. Co do planów to póki co nic;).
Jeżdże nią już od czerwca i wszystko OK, najważniejsze jest to, że jest to ekonomiczny samochód, ponieważ dosyć dużo jeżdże.
Jeżdże nią już od czerwca i wszystko OK, najważniejsze jest to, że jest to ekonomiczny samochód, ponieważ dosyć dużo jeżdże.
Póki co daruje sobie wlepe, ale może tą co mam z tyłu zerwę i przykleję wlepe ale zobaczymy.
Ostatnio podczas powrotu z Lublina osiągnąłem 180km/h gdzie na internecie było napisane 174km/h a więc jestem z siebie a szczególnie z audiczki dumny.
Spalanie jest poprostu przezajebiste na baku 70l zrobilem 1200km jeżdżąc 100-140km/h, a więc bardzo dobrze chyba:). Pozdrawiam
Ostatnio podczas powrotu z Lublina osiągnąłem 180km/h gdzie na internecie było napisane 174km/h a więc jestem z siebie a szczególnie z audiczki dumny.
Spalanie jest poprostu przezajebiste na baku 70l zrobilem 1200km jeżdżąc 100-140km/h, a więc bardzo dobrze chyba:). Pozdrawiam
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
autko git widze,
ale jest cos co kiedys mialem i wywalilem to, a minowicie ringi w zegarach, w nocy daja zly efekt a ze wtedy duzo jezdzilem nocami zaczelo mnie to wkurzac i wywalilem to,
w liczniku gdy jest ciemno i zapali sie swiatla, swieca tylko elemnty te co powinny, a przy tych ringach lub oringach swiatlo sie dodatkowo mi zalamywalo i blyszczalo czasem cos po oczach, no i te podswietlenie tez sie tam mi zalamywalo, e tam ...
a co do spalania to wkoncu TDI nie jeden juz sie przeprosil z dieslem, a ile sie czasem to czlowiek na slucha ze diesle sa takie czy takie, i najczesciej to sie dozywaja ci co nigdy ich nie mieli
nie mylic starych diesli z nowymi bo te nowe sa absolutnie nie ekonomiczne
ale jest cos co kiedys mialem i wywalilem to, a minowicie ringi w zegarach, w nocy daja zly efekt a ze wtedy duzo jezdzilem nocami zaczelo mnie to wkurzac i wywalilem to,
w liczniku gdy jest ciemno i zapali sie swiatla, swieca tylko elemnty te co powinny, a przy tych ringach lub oringach swiatlo sie dodatkowo mi zalamywalo i blyszczalo czasem cos po oczach, no i te podswietlenie tez sie tam mi zalamywalo, e tam ...
a co do spalania to wkoncu TDI nie jeden juz sie przeprosil z dieslem, a ile sie czasem to czlowiek na slucha ze diesle sa takie czy takie, i najczesciej to sie dozywaja ci co nigdy ich nie mieli
nie mylic starych diesli z nowymi bo te nowe sa absolutnie nie ekonomiczne
- lukasz_2405
- Forum Audi 80