Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
witam panowie na nysie będę na pewno i na bank stanę z wami ale nie o tym chciałem pisać poszedłem dzisiaj na podwórko gdzie stoi moje cacuszko i co masakra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: jakiś bachor przerysował mi przedni prawy błotnik wyobraźcie sobie co czułem w tym momencie teraz już nie doszukam się kto to od razu chwyciłem za pastę i ogień chyba z godzinę go nacierałem niby coś tam pomogło w jednym miejscu jest rysa do podkładu a dalej to zarysowana tylko wierzchnia warstwa lakieru bezbarwnego która spolerowałem normalnie to płakać mi się chce :evil: :roll:
wiesz zwykłego lakieru tak aż bym nie żałował bo zawsze można coś z tym zrobić a tu to masakra z tago co wiem to na autko szły 3 warstwy podkładu akrylowego potem warstwa srebrnego metaliku a następnie ten kolor i teraz musiał bym wiedzieć jaki kolor miał srebrny metalik i jakim ciśnieniem był malowany i ten kolor właściwy jakim ciśnieniem na pistolecie był malowany ręce mi opadają aż płakać się chce
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
dżanas; a tak jakoś kolego ogólnie moglem się przyłączyć bo bez ekipy bylem ale obiecuje ze w tym roku to się zmieni i wypijemy razem jakiś browar
kacper85: dzięki kolego lakier fakt jest ok ale teraz miałem przykra sytuacje z porysowaniem boku i już nie jest tak kolorowo z tego co się dowiadywałem to już tego koloru nie dostane :cry:
Afdi87:
deejay.ftb: dzięki kolego jak ogarnę skrzynie to zabieram się za silnik tak planuje ze 130ps ale podejrzewam ze będzie więcej :mrgreen: :mrgreen:
kacper85: dzięki kolego lakier fakt jest ok ale teraz miałem przykra sytuacje z porysowaniem boku i już nie jest tak kolorowo z tego co się dowiadywałem to już tego koloru nie dostane :cry:
Afdi87:
deejay.ftb: dzięki kolego jak ogarnę skrzynie to zabieram się za silnik tak planuje ze 130ps ale podejrzewam ze będzie więcej :mrgreen: :mrgreen:
Chlopaku szukaj ludzi ktorzy maluja motocykle oni beda wiedziec jak ci pomoc z tym lakierem, oststnio moj znajomy maowal owiewki od Suzuki SV650 w identyczny lakier tyko ze niebieski nie majac nr lakieru, wyszlo ok, wszystko jest do zrobienia tylko troche ludzkiego talentu trzeba <ok>
To jest lakier motocykowy i zwykly "lakiernik"(czyt. malarz podworkowy) zrobil by takie :shock: jak bys mu powiedzial jak sie to maluje. Widze ze kumasz takie sprawy jak to ze roznica cisnien podczas malowania moze zmienic odcien wiec wierze ze bedzie OK 8-)
To jest lakier motocykowy i zwykly "lakiernik"(czyt. malarz podworkowy) zrobil by takie :shock: jak bys mu powiedzial jak sie to maluje. Widze ze kumasz takie sprawy jak to ze roznica cisnien podczas malowania moze zmienic odcien wiec wierze ze bedzie OK 8-)
Słonik : witam kolego się zobaczy ale u nas brak takich magików od motorów tak wiec na razie lipa musi być tak jak jest w niedługim czasie zrobię foto tych wszystkich zarysowań i zapodam
luk448: skrzynia zostaje w automacie najbardziej doceniłem go jak wracałem z mani i stałem 3 godziny w korkach to po prostu bajka klimatronik na full i automacik do tego jeszcze jakiś filmik i można stać w korkach :mrgreen: :lol:
luk448: skrzynia zostaje w automacie najbardziej doceniłem go jak wracałem z mani i stałem 3 godziny w korkach to po prostu bajka klimatronik na full i automacik do tego jeszcze jakiś filmik i można stać w korkach :mrgreen: :lol: