[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
Lucazzz pisze:eh, własnie o to sie rozchodzi ze limit kasy na auto na ten rok dawno przekroczony,a tu nowe promocyjne ceny proponuja wszyscy.... :roll:
hehe :lol: skąd ja to znam :mgreen: patrząc na Twoją maskę zastanawiam się czy nie walnąć sobie klapy, dachu i klapy bagaznika w czarny np mat ciekawy jestem jak to będzie wyglądać <ok>
mi sie juz ten desgin znudził... :roll:kamilek89 pisze:Lucazzz pisze:eh, własnie o to sie rozchodzi ze limit kasy na auto na ten rok dawno przekroczony,a tu nowe promocyjne ceny proponuja wszyscy.... :roll:
hehe :lol: skąd ja to znam :mgreen: patrząc na Twoją maskę zastanawiam się czy nie walnąć sobie klapy, dachu i klapy bagaznika w czarny np mat ciekawy jestem jak to będzie wyglądać <ok>
nowe foty w albumie...
pierwszy raz wziałem w rece cos lepszego do robienia zdjec niz telefon z aparatem :mrgreen: i tu od razu takie reakcje... :mrgreen:Niki20 pisze:Ależ te pierwsze foty ryją beret
marzą mi sie soczewki in Black... :cry:Niki20 pisze: Panie jak dla mnie to tylko maska w kolor, lampy na przód no i smoked i będzie kosaaa
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: