[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
Chciałem zwrócic uwage w temacie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:gornik pisze:Lucazzz, duży postęp od majovwki, ale do vki jej brakuje paru detali,
poza tym zderzak na plus z tym, że vki w Coupe miały S2/Compi, a ten leżał
w wersjach R4/R5. Takie detale :mrgreen:
a Zderzak S2/compi/coupe V6 Marzy mi sie..... moze kiedys..... poki co na ten rok finisz z modami i zakupami.
I tak juz za duzo poszło na auto, a mniało ono tylko jezdzic, i pracowac dla mnie...
kase teraz musze na Wyjazd sylwestrowy składac.... zostały niecałe 2 miechy, a na wyrwanie Sylwestrowego tygodnia w Górach z zyciorysu Kase potrzeba, i to niemałą........
Pozdro for ALL i dzieki Za Opinie...
jaco124, mówisz o granicach państwa czy przekroczeniu granic w piciu alkoholu ? :lol: :lol: :lol:
co do Lukazz'oweg auta to jest już bardzo dobrze <ok> potem zderzak eSka z ciemnym oświetleniem, ciemna soczewa, czarne relingi i bardzo mile widziany tylny zderzak Compi, ale niestety ciężki temat jest z nimi 3mam kciuki <urodziny> tak na zapas... żeby ten Sylwek Ci wypalił w 100% tak jak byś chciał
co do Lukazz'oweg auta to jest już bardzo dobrze <ok> potem zderzak eSka z ciemnym oświetleniem, ciemna soczewa, czarne relingi i bardzo mile widziany tylny zderzak Compi, ale niestety ciężki temat jest z nimi 3mam kciuki <urodziny> tak na zapas... żeby ten Sylwek Ci wypalił w 100% tak jak byś chciał
<rotfl2> poza tymi granicami to ja codzien prawie jestem.... :mrgreen:
Dzieki dzieki BykuMarcinC pisze:co do Lukazz'oweg auta to jest już bardzo dobrze potem zderzak eSka z ciemnym oświetleniem, ciemna soczewa, czarne relingi i bardzo mile widziany tylny zderzak Compi, ale niestety ciężki temat jest z nimi 3mam kciuki tak na zapas... żeby ten Sylwek Ci wypalił w 100% tak jak byś chciał