Sprzedane
No właśnie przez cały czas się nad tym zastanawiam 8-) Wybór ograniczyłem do trzech opcji:szuan pisze:w kolor karoserii te środki!
1. Całe koło w polerkę;
2. Rant w polerkę + środek w grafit;
3. Rant w polerkę + środek w kolor nadwozia.
...
Mogło by być szersze, jednak wtedy mój wspaniały i dynamiczny silnik mógłby się nie uciągnąć :mrgreen:szuan pisze:wąskie coś koło :oops:
Myślę, myślę. Lusterka będą elektryczne, to wtedy pomaluje je w kolor :mrgreen:MIODEK pisze:Seba pomyśl o lusterkach w kolor :mrgreen:
w ten sposób pomniejszyłbym wizualnie koło, a tego bardzo chcę uniknąć...no name pisze:ja bym proponawal tak :
1 : rant na czarno + srodek pod kolor karoserii
a ta opcja za bardzo mi się nie podoba... albo jeszcze do niej nie dojrzałem <lol>no name pisze:2 : rant pod kolor karoserii + srodek czarny
W sumie to nawet o tym nie pomyślałem Dlatego jest rozbieżność pomiędzy faktycznym przebiegiem a tym co jest na blacie bo wymieniałem prędkościomierz, gdyż nie zliczał mi kilometrów 8-) Na razie tak go zostawię. Przy kolejnym wyciąganiu licznika pomyślę nad przestawieniem cyferekwujo1 pisze:Bastek, pisałeś że ma ona przelot 400 tyś km a na liczniku 2XX tyś nie możesz sobie ustawić takiego przebiegu jaki jest czyli 400 tyś