Witam nabylem dzisiaj takie autko: Audi 80 b3 1991r. 2.0 16v quattro z pelna elektryka. czekam na opinie:)
A tu fotki robione prze zemnie, troszke pracy mnie czeka nad tym cudenkiem ale warto:) chcial bym zalozyc gaz bo jedynym problemem jest spalanie tylko nie do konca wiem czy ten silniczek bedzie cykał na gazie. I jeszcze jedno jakie to jest audi bo zgłupiałem bo jedni mówią że 80 b3 lift drudzy ze 90 a moze 80 b4?
MOJ NOWY NABYTEK
MOJ NOWY NABYTEK
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, 09:27 przez maniekma1, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Witaj kolego. Autko jak domniemam swoje przeszło już w życiu ale nie ma tragedii. Model zacny zarówno pod względem wypasu, jak i silnika no i napęd na cztery łapy. Na pewno potrzeba porządnego mycia i polerowania i wtedy zrób lepsze foty. Ja bym wywalił te kołpaki, i zobaczył co się dzieje z zawieszeniem bo tył sterczy do góry a z przodu jakby koła były nieco cofnięte, ale to może być złudzenie przy skręconej kierownicy. Podobno ten silnik robi się uciążliwy jak się go eksploatuje na LPG ale ja takiego sinika nie miałem więc to tylko tak na marginesie. Auto ma potencjał i przy odrobinie chęci i pracy będzie lalka.Pozdrawiam
maniekma1, napęd i wyposażenie, to marzenie niejednego klubowicza, natomiast z zewnątrz auto wydaje się trochę zmęczone, jednak być może porządne szorowanie i polerka pomogą Tylne lampki super. Zrób do tego przód dymiony, żeby to wszystko się jakoś komponowało Najwięcej pracy z tego co widać na zdjęciach to czeka Cię nad wnętrzem. Wszystko jest do ogarnięcia Trochę czasu i wytrwałości i będzie perełka