Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
- Brylantoos
- Forum Audi 80
GSF szczerze to maksymalnie myślałem do 2000tys
Brylantoos dzięki milo słyszeć
Niki20 Myślałem o B1 ale jak znowu mam się denerwować ze coś obciera ze zaraz dowód poleci to mam dosyć ale nie powiem kozacko by wyglądała
lysy1986 Dokładnie kolego mi tez najbardziej leżą avanty fajnie słyszeć ze moje autko tak działa na kogoś :mrgreen:
Brylantoos dzięki milo słyszeć
Niki20 Myślałem o B1 ale jak znowu mam się denerwować ze coś obciera ze zaraz dowód poleci to mam dosyć ale nie powiem kozacko by wyglądała
lysy1986 Dokładnie kolego mi tez najbardziej leżą avanty fajnie słyszeć ze moje autko tak działa na kogoś :mrgreen:
dokładnie tak jak mówisz no fele ładne są sam bym chciał je w 18" ale nie ma na 4srubkiŻeton, jest ryzyko jest zabawa. :mrgreen: Dla mnie Twoje kółka są śliczne, a jak by było to 18" to by już masakra była... :shock:
to chyba u was tak przymykają oko na takie rzeczy bo u nas to hu... się czepiają jak nic koleś miał BBS_rs 9j i 8j to musiał je sprzedać bo co wyjechał to dowód leciał. Gwinta nie mam kita wetieka :mrgreen:u mnie ani nie obciera, ani policja nie zabrala mi dowodu, przynajmniej za kola
b1 nie kupuj :mrgreen: doskaldaj hajsu i kup skrecane 18" masz gewinta?
Skoti dzięki za dobre słowo coś się podłubie na pewno teraz przez zimę troszkę planów jest ale najpierw muszę skrzynie wymienić bo ta się skończyła :evil:
A ja wiem kto ma takie 18" jak Twoje nawet mierzyłem je do swojego avanta :mrgreen: jak chcesz to mogę zapytać ile kolega by za nie chciałŻeton pisze:Cytat:
Żeton, jest ryzyko jest zabawa. :mrgreen: Dla mnie Twoje kółka są śliczne, a jak by było to 18" to by już masakra była... :shock:
dokładnie tak jak mówisz no fele ładne są sam bym chciał je w 18" ale nie ma na 4srubki