[80 B3 1.8S SF] Iron85
[80 B3 1.8S SF] Iron85
Audi 80 B3 `88
SILNIK: SF, rzędowy 4 cylindrowy, SOHC, 1781ccm, 88KM, 142Nm, tłumik końcowy przelotowy SuperSprint, Instalacja LPG
NADWOZIE: Zderzak przedni od B4, tylne lampy fabrycznie ciemne, dymione boczne kierunkowskazy, atrapy wlotów powietrza na masce. lakier LY7Y
PODWOZIE/KOŁA: Wspomaganie układu kierowniczego, felgi aluminiowe 14"x6", opony 185/60R14 przód/ 205/60R14 tył
WNĘTRZE: Centralny zamek, sportowa kierownica Dino, aluminiowe nakładki na pedały, aluminiowy drążek zmiany biegów, aluminiowa nakładka na hamulec ręczny.
AUDIO: Customowe kieszenie pod dwa głośniki (na stronę) 16cm obite czarnym skajem, głośniki na podszybiu.
W pierwszym poście zawsze będę wypisywał najświeższe dane i wrzucał świeżutkie fotki, więc na chwile obecną jest tak jak widac 8-)
SILNIK: SF, rzędowy 4 cylindrowy, SOHC, 1781ccm, 88KM, 142Nm, tłumik końcowy przelotowy SuperSprint, Instalacja LPG
NADWOZIE: Zderzak przedni od B4, tylne lampy fabrycznie ciemne, dymione boczne kierunkowskazy, atrapy wlotów powietrza na masce. lakier LY7Y
PODWOZIE/KOŁA: Wspomaganie układu kierowniczego, felgi aluminiowe 14"x6", opony 185/60R14 przód/ 205/60R14 tył
WNĘTRZE: Centralny zamek, sportowa kierownica Dino, aluminiowe nakładki na pedały, aluminiowy drążek zmiany biegów, aluminiowa nakładka na hamulec ręczny.
AUDIO: Customowe kieszenie pod dwa głośniki (na stronę) 16cm obite czarnym skajem, głośniki na podszybiu.
W pierwszym poście zawsze będę wypisywał najświeższe dane i wrzucał świeżutkie fotki, więc na chwile obecną jest tak jak widac 8-)
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 21:11 przez Iron85, łącznie zmieniany 2 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z zewnątrz na pewno lampy i zderzak od 90tki in plus. Nalepki to tam pierdoła. Na zdjęciach nie widać za bardzo tych atrap na masce, ale mam przeczucie, że może to być mała masakra :mrgreen:
W każdym razie wewnątrz... Mnie ta kierownica razi straszliwie, a gałka to już w ogóle :shock: Chyba miałbym koszmary gdybym miał jeździć z taką gałką :mrgreen:
Ale wg mnie to dobrze, że jest w stanie jakim jest, bo tym większa jest satysfakcja z doprowadzenia auta do normalności
W każdym razie wewnątrz... Mnie ta kierownica razi straszliwie, a gałka to już w ogóle :shock: Chyba miałbym koszmary gdybym miał jeździć z taką gałką :mrgreen:
Ale wg mnie to dobrze, że jest w stanie jakim jest, bo tym większa jest satysfakcja z doprowadzenia auta do normalności
Może lepiej nas oszczędź i nie rób zdjęć tym wlotom :mrgreen:Iron85 pisze:dzisiaj po pracy będę zrywał te wlepy to też fotkę wlotom zrobię
Kolego duuużo pracy Cię czeka, żeby to autko wyglądało... Wszystko zależy od twojego podejścia do tematu. Można jeszcze z tej B3 zrobić naprawdę ładny egzemplarz
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Racja, przeglądałem fotki zderzaków dokładnie, mam z B4, poza tym, nalepki wszystkie usunięte, wywalone alu dywaniki ze środka, ogarnięta elektryka w klapie, wsteczny i podświetlenie tablicy na diodach białych, pojutrze porobię fotki aktualnego stanu autaAkurat tam zderzaka od 90 niema, tylko od B4.