Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
kolego kolczat cały czas myślę o polerce na pewno by fajnie wyglądała w moim avanturniku
cinek82 Dzieki kolego w 2011 tez mam zamiar zawitać do Nysy tak wiec zapraszam to jeszcze jakieś piwo się wypije :mrgreen:
pawel_m dzieki kolego wnętrze w rzeczywistości jest bardziej zniszczone niż na zdjęciach całe nadaje się do prania poprzedni właściciel jeździł w fartuchu ale roboczym :evil: :evil:
cinek82 Dzieki kolego w 2011 tez mam zamiar zawitać do Nysy tak wiec zapraszam to jeszcze jakieś piwo się wypije :mrgreen:
pawel_m dzieki kolego wnętrze w rzeczywistości jest bardziej zniszczone niż na zdjęciach całe nadaje się do prania poprzedni właściciel jeździł w fartuchu ale roboczym :evil: :evil:
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
wiem kolego ale nie mogę jeszcze zamieszczać postów w innym dziale dlatego zrobiłem to tutaj bo spieszy mi się ze skrzyniaskoti pisze:Nie w tym sensie tylko ,że nie ten dział <ok>
dokładnie kolego wiem ze zrobiłem to wbrew regulaminowi ale naprawdę spieszy mi sięskoti, pewnie chodzi o to, że nie może napisać posta w dziele z ogłoszeniami bo ma za mało postów technicznych. Jak widać takie obostrzenie niekiedy nie ma sensu.
Tighe pisze:Osobiście nie lubię Avantów ale Twój naprawdę rzucą się w oczy, piękne auto :mrgreen:
dzieki kolego