[ B4 2.8 AAH] Moja Laleczka :) wersja zimowa...
Lepiej Chinole już kup drugie na zapas :mrgreen: :mrgreen:dr.lolek pisze:gornik, daj sobie spokoj do komentowania robisz takiego OT ze szkoda nawet zwracac uwage na to co piszesz ciesz sie ze Ty masz "idealne" auto
audiB2coupe, co by nalezalo zrobic w aucie czy jest cos takiego??
Zapraszam może się przyczepić do czego chcesz w moim złomie
Wiem, może i przegiąłem, ale to jest tylko naklejka i w każdej chwili można ją zerwać. Poza tym koło jak koło przynajmniej oryginalne i w ładnym stanie.gornik pisze:Nie interesuje mnie zakup, ale z tym serduszkiem na zderzaku przy tym
kole to gruuubo przegiąłeś.
Co należało by zrobić ? Z rzeczy, które denerwują to tylko stukanie prawego łożyska nad amorkiem. Poza tym tylko lać i jeździć, wszystko sprawne. Mnie nie zależy na szybkiej sprzedaży, a nie oddam tego auta za 5-6 tysięcy bo nie ma sensu.dr.lolek pisze: audiB2coupe, co by nalezalo zrobic w aucie czy jest cos takiego??
Wiem, że to nie ten dział, ale w dziale ogłoszenia nie mogę dodać postu. Poza tym chyba nikomu się nic nie stanie jak w opisie mam, że chcę sprzedać.MIODEK pisze:a tak czepiając się szczegółów to nie dział OGŁOSZENIA....
Albo prezentujesz auto, albo sprzedajesz <ok>
dr.lolek,
Bartek wyraził swoją opinie - ma do tego pełne prawo, a Ty mu zabraniasz komentowania.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 23:20 przez MaciekGie, łącznie zmieniany 1 raz.
audiB2coupe, wheels whores jest do kół nie fabrycznych, szerokich,
kolorowych, wymyślnych. W ogóle, żeby taką naklejkę przykleić powinno się
mieć tutaj temat http://www.wheel-whores.com/forum/viewforum.php?f=43
Poprzeglądaj jakiem tam są koła na jakich zawiasach. Pozdro.
W sumie masz rację, to fakt, ale nikt mnie nie zabije ze to, że mam taką naklejkę, poza tym przez zimę się zniszczy więc na wiosnę i tak jej nie będzie ;Dgornik pisze:audiB2coupe, wheels whores jest do kół nie fabrycznych, szerokich,
Bardzo ładne Autko:) fajny silniczek fajne wyposażenie zrób co trzeba i się ciesz. A naklejka spoko:) ważne żeby Tobie się podobała i nie ważne co ktoś mówi, Myślę że to spoko akcent fakt ktoś kto to wymyślił miał inną myśl ale to nie znaczy że jest źle. W sedanach tego koła nie było i tyle sie liczy. A ktoś kto myśli że AZEV to zaje...ta topowa firma się myli koła kosztują grosze i przypominają mi moją starą 5 e39 tam były podobne kola jako seria pozatym ten wzór jest widoczny co krok, Więc kladź Ch.. na to co ktoś mówi i rób po swojemu jeżeli się z tym nie zgadzasz:P PS: ja też chcę tempomat u siebie odsprzedaj mi swój:D
Dzięki za dobre słowo koło będzie inne, ale to dopiero przyszłość, poza tym kolega Górnik lubi krytykować z tego co zauważyłem. Tak tempomat to super sprawa, chociaż ja go mało używam, a i czasami nie włącza mi się i nie wiem od czego to zależy, muszę to posprawdzać. Ty masz BC, a ja też bym chciał (może uda mi się zamontować). Pozdrawiam.PanGie pisze:Bardzo ładne Autko:) fajny silniczek fajne wyposażenie zrób co trzeba i się ciesz. A naklejka spoko:) ważne żeby Tobie się podobała i nie ważne co ktoś mówi, Myślę że to spoko akcent fakt ktoś kto to wymyślił miał inną myśl ale to nie znaczy że jest źle. W sedanach tego koła nie było i tyle sie liczy. A ktoś kto myśli że AZEV to zaje...ta topowa firma się myli koła kosztują grosze i przypominają mi moją starą 5 e39 tam były podobne kola jako seria pozatym ten wzór jest widoczny co krok, Więc kladź Ch.. na to co ktoś mówi i rób po swojemu jeżeli się z tym nie zgadzasz:P PS: ja też chcę tempomat u siebie odsprzedaj mi swój:D