Audi 80 B2 Coupe 80 rok >>>>co za wersja??<&a
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Hipcio > nie obciera już przy skręcaniu, opoki i felgi wraz z kolumnami od B4 (tak opisał poprzedni właściciel,a po złożeniu prawie wszystko ok
muszę jeszcze drugą stronę zrobić bo niepewny jest i to się czuje w czasie jazdy.
Do tego końcówki drążków kierowniczych koniecznie do wymiany > bo praktycznie nie ma gumy. Do tego zauważyłęm że jeden amor (zółty > ze strony już zrobionej) jest do wymiany, bo nie amortyzuje dobrze i buja się jak by na samej sprężynie > a w jeżdzie to też jest odczuwalne.
Myślę że spokojnie wyszykuje to autko ... mozę nie idealnie > ale napewno do jazdy
Wybaczcie zę na tydzień zamilkłem > ale musiałęm się zebrać i zorganizować wszystko do tej roboty i oczywiście studia :lol:
muszę jeszcze drugą stronę zrobić bo niepewny jest i to się czuje w czasie jazdy.
Do tego końcówki drążków kierowniczych koniecznie do wymiany > bo praktycznie nie ma gumy. Do tego zauważyłęm że jeden amor (zółty > ze strony już zrobionej) jest do wymiany, bo nie amortyzuje dobrze i buja się jak by na samej sprężynie > a w jeżdzie to też jest odczuwalne.
Myślę że spokojnie wyszykuje to autko ... mozę nie idealnie > ale napewno do jazdy
Wybaczcie zę na tydzień zamilkłem > ale musiałęm się zebrać i zorganizować wszystko do tej roboty i oczywiście studia :lol:
a i jeszcze jedno >>> jakby komuś niepotrzebnie leżała w garażu konsola(lub inne części środka) do tego autka (i zawadzała), a szczerze powiem że szukam oszczędności to byłbym bardzo wdzięczny! bo praktycznie to nie mam nic w środku.
Mam możliwość taniego przyciemniania szyb samochodowych na terenie Łodzi, również mogę wyspawać podłogę, podłużnicę, kielich, praktycznie wszystko! 8-) uczciwie > trwale > tanio
Zapraszam do mnie jak coś
Mam możliwość taniego przyciemniania szyb samochodowych na terenie Łodzi, również mogę wyspawać podłogę, podłużnicę, kielich, praktycznie wszystko! 8-) uczciwie > trwale > tanio
Zapraszam do mnie jak coś
-
- Forum Audi 80
troche sie to gryzie jedno z drugim bo Audi 4000 to przeciez nazwa 90tki (a wiec modelu B2a produkowanego po 1984 tylko jako limo) funkcjonujaca na rynku amerykanskim... :mrgreen:
ale Panowie, czy te dywagacje na temat VINu, oznaczenia silnika i innych szczegolow sprzed 30 lat naprawde maja jakies znaczenie? auto jest przeca od dawna nieoryginalne i nigdy juz do tego oryginalu nie wroci, zatem po mojemu wazne jest tylko to ze Kolega zdecydowal sie uratowac je przed zlomowiskiem i tylko na tym warto sie skupiac.
ale Panowie, czy te dywagacje na temat VINu, oznaczenia silnika i innych szczegolow sprzed 30 lat naprawde maja jakies znaczenie? auto jest przeca od dawna nieoryginalne i nigdy juz do tego oryginalu nie wroci, zatem po mojemu wazne jest tylko to ze Kolega zdecydowal sie uratowac je przed zlomowiskiem i tylko na tym warto sie skupiac.
a jednak .. i znów duo miał rację :mrgreen: http://allegro.pl/audi-80-b2-sport-coup ... 43186.html
-
- Forum Audi 80
rece opadaja. wez przyjrzyj sie drugi raz samochodowi z tego ogloszenia bo z Twojej wypowiedzi nalezy wnioskowac ze zrobiles to tylko raz i to pobieznie.duo pisze:a jednak .. i znów duo miał rację :mrgreen: http://allegro.pl/audi-80...1329543186.html