rzeczywiście przełożyć jeden kabelek to nie lada wyczyn <lol>MIODEK pisze:Ja pier... skomplikowane to to jest :shock:
xena zakładasz ? :roll:
Owszem Panie Prezesie... narazie leży sobie na desce, z czasem zawędruje na klapę.Słonik pisze:Fajny ten znaczek ABT ale jakies madrzejsze i ciekawsze miejsce bym mu znalazł.
Wszystko wyjaśnione mam, jutro się tym zajmę.gornik pisze:Miodek przełożyłeś pin? U mnie nie było z tym problemu,
przydało mi się to bardzo, teraz długie mam szalone :mrgreen:
Oj już dobra dobra... są śliczne i za bardzo dobre pieniążki zakupione. <ok>gornik pisze: Elegancko wyszło za dnia widać co i jak - w jakim zajebisty stanie
są Twoje soczewki, odbłyśniki i szkła jak nówki :mrgreen:
Mam jeszcze te diody, możemy kiedyś wieczorkiem zamontowaćgornik pisze:Klameczki na żywo też niczego sobie, zrobiłbym u siebie, ale niechce
mi się demolować wnętrza. Dodam, że cała elektryka śmiga jak głupia.
→wyżej wymienione zdjęcieSłonik pisze:ech.... slabo szukasz musi byc przeciez pamietam ze przekladalem i wrzucalem zdjecia co i jak
Prosze bardzo <ok> na zdjeciu pokazana jest kostka po przelozeniu zółtego przewodu po przekatnej kostki, jak wyjmiesz swoja zobaczysz roznice. Trzeba odpiac zabezpieczenie trzymajace piny w kostce i przelozyc pin, to wszystko.
Ta kostka jest podpieta pod pajak po stronie wlacznika kierunkowskazow, co prawda ciasno tam ale da sie ja wypiac bez zdejmowania kierownicy i pajaka, bynajmniej mi sie udalo.
Pozdrawiam .