Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
- michael80b3
- Forum Audi 80
jestem dokładnie tego samego zdania, ale coś nie chce się mnie słuchać :mrgreen:Loczek pisze:Moim zdaniem zmiana zderzaka na CFL jak najbardziej na PLUS. Teraz tylko dokup kratkę w zderzak i wręcz błagam :mrgreen: załóż oryginalny grill z nazywanej potocznie Audi 80 B4 8-) .
do Zaykowej koncpecji widziałbym tutaj ori grill malnięty na czarno, bo ten ni hu, hu tu nie pasuje
działaj dalej
- michael80b3
- Forum Audi 80
Spokojnie , zaraz na żywca mu wygarnę wszystko, wezmę pieniądze od niego kupię grill ori (lakier czarny mat juz mam) i nie będzie miał wyjścia . Oby tylko mi nie nastukał <ok> :mrgreen: :lol: .MarcinC pisze:jestem dokładnie tego samego zdania, ale coś nie chce się mnie słuchać
do Zaykowej koncpecji widziałbym tutaj ori grill malnięty na czarno, bo ten ni hu, hu tu nie pasuje
działaj dalej
-
- Forum Audi 80
MarcinC pisze:po 1wsze to poczta przywozi sama,
Ni chu chu... zostawia awizo i zapierdzielasz laczkiem na pocztę po paczkę :mrgreen:
Mi przyszedł i jest cały <ok> HaaaaaaMarcinC pisze:po 2gie pocztą nie wysyłałbym zderzaka,
Mi by się nie chciałoMarcinC pisze:po 3cie był niedaleko Ełku i jakoś tak wyszło, że zaleciał
Jeszcze Nie <cieszy>I jak Wam ? <urodziny> Łyyyyso ?