Dobre ma teraz graty dobre ojj soczyste rarytasy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MarcinC pisze:soczki malyyyna <ok>
widzę, że również Colour Edition już na swoim miejscu odwaliłeś kawał świetnej roboty i widzę, że wcale nie poprzestajesz...
auto straszna koza, ale na wiosnę się to zmieni :-o środek koksi
naprawdę świetna robota i oby tak dalej <pijaczek>
Audi B4 8C ABT by MioDek
gornik pisze: Dobre ma teraz graty dobre ojj soczyste rarytasy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oj uważaj, bo kiedy znowu wpadnę do Ciebie i Ci porządki w garażu zrobię :mrgreen:
A tak na poważnie to Competition się robi...
Felga z Compi, CE z Compi, Soczewka z Compi :mrgreen:
<mikolaj>
Na soczewce przybyło z 5 PS <ok>
P.S Dlaczego te proste są tak krótkie ? :roll:
To ściemniacz .jak każdy ojciec.Zawsze ''na co Ci sie to zdało...po co...na co..." a później chodzi i sie sam cieszy.Jak ja jestem happy to on też :mrgreen: .
A dłubam dłubam,bardzo powolutku jak widziałeś.Ale myślę że warto.Z czasem cos pod maske może wskoczy jak nie kupi się czego w QpeQ.Ale to daleko do tego bo nie tak łatwo jak powiedzieć $$$$ .
Niby ACK lezy u kumpla,ale ...koszty :roll:
Jak narazie wystarczy mi to .
Skończe ...to wreszcie temat załoze i pokaże
A dłubam dłubam,bardzo powolutku jak widziałeś.Ale myślę że warto.Z czasem cos pod maske może wskoczy jak nie kupi się czego w QpeQ.Ale to daleko do tego bo nie tak łatwo jak powiedzieć $$$$ .
Niby ACK lezy u kumpla,ale ...koszty :roll:
Jak narazie wystarczy mi to .
Skończe ...to wreszcie temat załoze i pokaże
znalazłem w internecie takie fajne zdjątko z Corrado w tle... wydaje mi się, że to B4ka, ale czyja to nie mam pojęcia :-> znasz może typa ? :roll:Niki20 pisze:Marcin co to za avatar :?: :mrgreen:
może lepiej gdybyś nie wiedział, bo taka okazja mogłaby się i Tobie przydażyć :mrgreen:Kolczat pisze:jeeee takiej soczewicy jeszcze nie widzialem duzo kosztowala? kurde no musze moje zmienic bo chyba mam najgorsze na forum ;p
bezsenność nie prowadzi do niczego dobrego :lol:
MIODEK, ma dobrych przyjaciół to i dobre graty za śmieszne
ceny, bo pieniądze to nie wszystko Pany :mrgreen:
Nom, Podziękował Bartek :*
Oj już dobra dobra, nie chce mówić kto tu bunkruje graty w szopie i ma zamkniętą na 3 sztaby :mrgreen:LU CASH pisze:Nom....banki też są :mrgreen:
W takim tempie to MIODEK do końca roku kupi tył zdesio,spryski i jaki moze tempomat....o ile juz dawno tego nie ma schownego gdzies w piwnicy ,i tak bedzie wyciągał i się chwalił....bo ma czym <ok>
Ponoć Mikołaj ma jakąś paczkę dla mnie <mikolaj>