Audi 80 B2 Coupe 80 rok >>>>co za wersja??<&a
o w mordę :mrgreen: ale kicha ...zwracam honordeejay.ftb pisze:rece opadaja. wez przyjrzyj sie drugi raz samochodowi z tego ogloszenia bo z Twojej wypowiedzi nalezy wnioskowac ze zrobiles to tylko raz i to pobieznie.duo pisze:a jednak .. i znów duo miał rację :mrgreen: http://allegro.pl/audi-80...1329543186.html
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Powiedziałem że NIE SPRZEDAM!!! odratować - to już odratowałem, chłodnica nowa, akumulator nowy, kielich naprawiony! kółka są fajne , a zawiecha sport
autem już bez problemu i obaw jeździłem na wydział ale co weekend w nim dłubie, a jak mam możliwość to spawam tam gdzie trzeba
Duo - trochę więcej wiary w ludzi
autem już bez problemu i obaw jeździłem na wydział ale co weekend w nim dłubie, a jak mam możliwość to spawam tam gdzie trzeba
Duo - trochę więcej wiary w ludzi
dałem du..y dając ten link :mrgreen: , zamykamy temat koniec smiecenia :!: tzn zamykamy temat biadolenia o mojej gafie, temat kolegi oczywiście mam nadzieje bedzie wciąz gorącym i czesto tutaj bedziemy zagladac czytając wciąz o nowych działaniach ja niestety przy swojej B2 nie mam czasu poki co dzialac ostro wg planu i daltego mam nadzieje narazie karmić sie akcjami innych do momentu az sam ruszę w kopyta z babką <urodziny>skoti pisze:Zajarzyłem o co chodzi in dlatego się zdziwiłem ,że Duo daje link do innej fury w tym temaciedeejay.ftb pisze:z grubsza o to ze w ogloszeniu jest inna sztuka niz myslal duo.skoti pisze:Eeeeeeeeeeeee o co chodzi
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80