Audi Cabrio 1.9 TDi 1Z by Loczek
jest opcja suszenia wykladziny taka ze wsadz ja luzem do auda odpal auto zagrzej je dobrze pusc nawiew goracy na 3/4 i 2 godzinki na wolnych obrotach na postoju ci sie wysuszy.Ja tak susze cale auta po praniu i zdaje to egzamin, ostatecznie mozesz powiesic na czyms i jak masz piecyk gazowy taki przenosny do ogrzewania p omierzczen, skieruj to na wykladzine i moment bedzie wyschniete.
Wszystko pięknie i ładnie ale u mnei małe bajorko się zrobiła i wykładzina jest cała mokra (z gabki to mozna wykręcać i wykręcać) dlatego wstawiam auto do kolegi na noc pod przemyslowe nagrzewnice i będzie mam nadzieję gicior <ok> .Kamil321 pisze:opcja suszenia wykladziny taka ze wsadz ja luzem do auda odpal auto zagrzej je dobrze pusc nawiew goracy na 3/4 i 2 godzinki na wolnych obrotach na postoju ci sie wysuszy.Ja tak susze cale auta po praniu i zdaje to egzamin, ostatecznie mozesz powiesic na czyms i jak masz piecyk gazowy taki przenosny do ogrzewania p omierzczen, skieruj to na wykladzine i moment bedzie wyschniete.